offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερν “ξεφορτώνεται” τον Μανέ για 20 εκατ. ευρώ για να κάνει χώρο για Κέιν

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Μπάγερν αποφάσισε να πουλήσει τον Σαντιό Μανέ για 20 εκατ. ευρώ και να χρησιμοποιήσει το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της για τον Χάρι Κέιν.

Η Μπάγερν θέλει να πάρει τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο και μετά τα δύο “όχι” της Τότεναμ αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειές της, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στον Σαντιό Μανέ.

Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι οι Βαυαροί θα βάλουν πωλητήριο στον 31χρονο Σενεγαλέζο, που απέκτησε από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι το 2022 αντί 40 εκατ. ευρώ, μόλις για 20 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν χρειάζεται χρήματα, προκειμένου να βελτιώσει την προσφορά της για τον 29χρονο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Θυμίζουμε πως ήδη, η προσφορά των 70.000.000 ευρώ συν μπόνους από τους Βαυαρούς έχει απορριφθεί, όπως συνέβη και με τη δεύτερη ύψους 80.000.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ, που δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει το μεγάλο της χαρτί για λιγότερα από 140 εκατ. ευρώ, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Κέιν με ετήσιες απολαβές περίπου 24,3 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπαρτζώκας: “Εξίσου δύσκολο το Game 2 με Φενέρ, πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου σε αυτά τα ματς”

Χρυσό μετάλλιο και στο τσέχικο Para Table Tennis Open η Μπουρνιά

Formula 1: Αμφιβολίες για τη διεξαγωγή του GP Καναδά λόγω των δασικών πυρκαγιών στο Κεμπέκ