offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: “Εξίσου δύσκολο το Game 2 με Φενέρ, πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου σε αυτά τα ματς”

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει του Game 2 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να δείξουν την ίδια υπομονή που έδειξαν στην επίθεσή τους από την 3η περίοδο κι έπειτα στο Game 1, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να διαχειριστούν σωστά την πίεση των playoffs.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στην σειρά με την Φενέρμπαχτσε χάρη στην νίκη του στο Game 1 της σειράς. Με το Game 2 όμως να είναι προγραμματισμένο για αύριο (28/4, 21:3-, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) δεν υπάρχει περιθώριο για πανηγυρισμούς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στρέφει άμεσα την προσοχή όλων στο δεύτερο ματς της σειράς.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για το Game 2 της σειράς και αν είναι πιο δύσκολο για την Φενέρ επειδή ηττήθηκε στο Game 1: “Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο.

Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο”.

Για τις προσαρμογές που περιμένει από την Φενέρ: “Βλέπουμε τι κάνει ο αντίπαλος. Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο πλάνο, που το ξέραμε βέβαια, το ίδιο είχε κάνει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Με κάποιον τρόπο ανταποκριθήκαμε σε όσα ματς έχουμε παίξει εναντίον της.

Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο (σ.σ του Game 1) το καταφέραμε, είχαμε υπομονή, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρήκαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις για σουτ. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο”.

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού: “Νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Οι φυσιοθεραπευτές πάντα έχουν δουλειά σε αυτές τις σειρές, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον παίκτη να μείνει έξω”.

Για το δεύτερο σερί sold out στο ΣΕΦΣε όλα τα γήπεδα στα playoffs γίνεται sold out. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ο ανταγωνισμός τεράστιος, τα παιχνίδια θεαματικά, παίζονται με μεγάλη ένταση. Ξέρετε πώς είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ιδίως όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια πρόκληση για να πάμε σε ένα δεύτερο Final Four. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας”.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης από την πλευρά του δήλωσε:

Για το Game 2 της σειράς: “Τελείωσε το πρώτο ματς, κοιτάζουμε ήδη το επόμενο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όντως το δεύτερο παιχνίδι είναι επικίνδυνο γιατί κρύβει τον κίνδυνο του πρώτου. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο στην άμυνα για να κάνουμε το 2-0“.

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει πράγματα στο Game 2: “Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, ενώ στην επίθεση πρέπει να μην βιαζόμαστε. Σε γενική γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι”.

Για το αν η Φενέρμπαχτσε θα κάνει αλλαγές στην τακτική της“Έχουμε συζητήσει μία αλλαγή στην Pick and Roll άμυνα. Εμείς θα είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Θα αρχίσουμε από την άμυνα για να πάρουμε ενέργεια προς την επίθεση”.

Για την στήριξη των φιλάθλων: “Ο κόσμος τα τελευταία δύο χρόνια στηρίζει την ομάδα. Είναι ωραίος ο παλμός μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 για να πάμε στην Κωνσταντινούπολη”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ: Όταν έστειλε ηχηρό μήνυμα ειρήνης στο εμπόλεμο Βελιγράδι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πάει στο Τορόντο για λόγους ξεκούρασης

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο προπονητής της σεζόν στην EuroLeague για δεύτερη σερί σεζόν