offside24.gr
Image default
EUROPA LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θυμάται ακόμα τον Παναθηναϊκό ο Μαρθελίνο

Κοινοποίηση

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τους “πράσινους” όταν βρισκόντανε στον πάγκο της Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα περιπετειώδη ματς πήρε την πρόκριση στο “Βελοντρόμ” αφήνοντας εκτός θεσμού τους Μασσαλούς, αυτή ήταν και μια από τις αιτίες που ακολούθησαν στην αποδέσμευση του Μαρθελίνο από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με τους “πράσινους“, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ. Ο άλλοτε τεχνικός των Φωκαών σε δηλώσεις του σε μέσω της πατρίδας του δεν έδειξε να έχει ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο αποκλεισμός από το “τριφύλλι” ήταν ιδιαίτερα σκληρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκλειστήκαμε, δεν ήταν μόνο άδικο, ήταν σκληρό. Νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Συνέβη σε μένα και σε πολλούς άλλους προπονητές. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να σκοράρεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό σου για να κερδίσεις και να προκριθεί».

Related posts

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League

Αναχωρεί για το Σεράγεβο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 η Παπαδημητρίου

«Προτεραιότητα οι μεταγραφές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε»