offside24.gr
Image default
EUROPA LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοί είναι οι διαιτητές των αγώνων ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις των τεσσάρων ελληνικών ομάδων, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στη μάχη τους στην Ευρώπη.

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη (3/10) οι διαιτητές που ορίστηκαν για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και live από το SPORT24) στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League τον Άγιαξ στην OPAP Arena, με τον Σλοβένο Ματέι Γιουγκ να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα (5/10, 22:00, COSMOTE SPORT 6 HD και live από το SPORT24) θα σφυρίξει ο γνώριμος, Αντόνιο Νόμπρε, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει οριστεί δύο φορές σε ματς των πρασίνων για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0) τον Φεβρουάριο του 2022 στη Λεωφόρο και στα playoffs κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στις 21 Μαρτίου του 2021 (2-2).

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι, Πέδρο Μάρτινς και Πάουλο Μπρας, τέταρτος ο Μπρούνο Μιγκέλ Βιέιρα, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.

Ο Μπενουά Μπαστιέν θα είναι ο άρχων του Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (5/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD και live από το SPORT24). Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Ζακράνι και Μπερτομιέ. Τέταρτος ο Μπουκέ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Μπενουά Μιγιό και Νικολάς Ντανός.

Τέλος, ο Σιμόνε Σότσα μετά το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που διαιτήτευσε λίγες μέρες πριν, θα σφυρίξει ξανά αγώνα ελληνικής ομάδας, αυτή τη φορά του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ (5/10, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD και live από το SPORT24) για το Conference League.

Βοηθοί του στον αγώνα του θα είναι οι Τεγκόνι και Ματσίνι. Τέταρτος ο Κολόμπο ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Μαριάνι και ο Βαλέριο Μαρίνι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων:

  • 05/10 19:45 Europa League: Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 05/10 19:45 Europa League: ΑΕΚ – Άγιαξ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 05/10 22:00 Europa League: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα / COSMOTE SPORT 6 HD
  • 05/10 22:00 Conference League: ΠΑΟΚ – Άιντραχτ / COSMOTE SPORT 5 HD

Related posts

Μήνυμα από Κανός: “Θα επιστρέψω σύντομα”

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: Ο ΑΟ Θήρας απέκλεισε τον Ολυμπιακό, στο Final Four ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββάτου