offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε τον αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ Φρέιρε και τον φέρνει στην Αθήνα

Κοινοποίηση

Ο 29χρονος Αργεντίνος αμυντικός, Νικολάς Φρέιρε, έκλεισε στον Ολυμπιακό και έρχεται στην Αθήνα για υπογραφές, ικανοποιώντας και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που ήθελε πάση θυσία έναν αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Το SPORT24 είχε αποκαλύψει τ’ όνομά του στην εκπομπή “The Show Must Go On” στις 19 Ιουλίου.

Κάτι παραπάνω από προχωρημένη είναι η περίπτωση του Αργεντίνου αμυντικού, Νικολάς Φρέιρε, για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε οριστικά και έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί απόλυτα και μια από τις μεγάλες επιθυμίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος ζητούσε διακαώς την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ και ο Αντόνιο Κορδόν κατάφερε να κλείσει τον 29χρονο αμυντικό της Πούμας και δρομολογούνται οι εξελίξεις για να ταξιδέψει στην χώρα μας και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλης είχε αποκαλύψει το όνομά του στις 19 Ιουλίου στην εκπομπή “The Show Must Go On” και είχε αναφερθεί στα ηγετικά χαρακτηριστικά του Φρέιρε που ήταν αρχηγός στην Πούμας και πως ο Κορδόν έκανε προσπάθεια να τον φέρει.

Ο Ολυμπιακός βέβαια κοιτάζει και περίπτωση απόκτησης δεύτερου σέντερ μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο οποίος θα λογίζεται ως βασικός, αλλά θα είναι δεξιοπόδαρος, με τον Πορτογάλο, Ντομίνγκος Ντουάρτε, της Χετάφε να προβάλει ως το φαβορί.

Ενδιαφέρον για τον Φρέιρε είχαν δείξει και ομάδες από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον δελεάζει ωστόσο με το πρότζεκτ που του παρουσίασε και τον παίκτη να συμφωνεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Πέρα από την Πούμας, ο Φρέιρε έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Σάκκαρη: “Η καρδιά και η μαχητικότητα ήταν τα μόνα που είχα”

Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 40 χρόνια

Μεστό τριήμερο αναδεικνύει στο Δερβένι τους πρωταθλητές Ελλάδας Νέων ανδρών-Νέων γυναικών