offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη για 2+1 χρόνια ο Μάνταρ

Κοινοποίηση

Ο Rising Star της EuroLeague για τη σεζόν 2022/23 άφησε πίσω του την Παρτίζαν και μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε, υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών.

Λίγο μετά την αποδέσμευση των Ντέβιν Μπούκερ και Κάρσεν Έντουαρντς, η Φενέρμπαχτσε προχώρησε και σε μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Γιαμ Μάνταρ (2000, 1μ90), ο οποίος άφησε πίσω του την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετακομίζει στην Τουρκία για να παίξει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ο 22χρονος γκαρντ από το Ισραήλ μέτρησε 5.8 πόντους (33.8% τρίποντο), 1.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 13’24” συμμετοχής σε 38 παιχνίδια της EuroLeague με την Παρτίζαν, κερδίζοντας και το βραβείο του Rising Star της διοργάνωσης. Για αυτό ακριβώς το λόγο η Φενέρ προανήγγειλε τη μεταγραφή του με έναν ουρανό γεμάτο αστέρια.

Να θυμίσουμε πως ο Μάνταρ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ABA League με την Παρτίζαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ το 2020 είχε επιλεγή στο No47 του Draft από τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι διατηρούν και τα δικαιώματά του στο NBA.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Serie A: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι ημερομηνίες των ντέρμπι

Γενηδουνιάς: “Ήταν παλικαρίσιο που ο Βλάχος πήρε την ευθύνη πάνω του, αλλά δεν φταίει”

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τους καλύτερους αθλητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών για δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα