offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πιόλι “κάλεσε” στην αποστολή της Μίλαν το 15χρονο wonderkid, Φραντσέσκο Καμάρντα

Κοινοποίηση

Ο 15χρονος επιθετικός των ακαδημιών της Μίλαν, Φραντσέσκο Καμάρντα, έχει “σπάσει” όλα τα κοντέρ σκοραρίσματος, με αποτέλεσμα να κληθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα.

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα είναι ένα από τα wonderkids του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, προϊόν των ακαδημιών των “ροσονέρι”. Ο γεννημένος το 2008 Καμάρντα, έχει πετύχει περισσότερα από 500 γκολ σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ πρόσφατα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στην ιστορία του UEFA Youth League, στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Νιούκαστλ.

Ο τεχνικός των ΜιλανέζωνΣτέφανο Πιόλι, έκανε την “έκπληξη” και κάλεσε τον Καμάρντα στην αποστολή της ομάδας του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να πάρει την “άδεια” από τη διοργανώτρια αρχή της Serie A. Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο Καμάρντα αγωνιστεί, θα γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Serie A, ρεκόρ που κατέχει από το 2021 ο Γουίσντομ Άμεϊ της Μπολόνια, με ηλικία 15 ετών και 274 ημερών.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό Καμάρντα, ο οποίος ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αυτό έχει οδηγήσει τη Μίλαν να ξεκινήσει τις διαδικασίες για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Related posts

Stoiximan AegeanBall Festival: Βεζένκοβ, Διαμαντίδης, Λεσόρ, Παπανικολάου, Παπαπέτρου & άλλα παγκόσμια αστέρια στη Σύρο

Ο ΠΑΟΚ σφραγίζει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζέκα