offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

 Στην Καλαμαριά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Κοινοποίηση

Η Καλαμαριά, η μεγάλη συνοικία της Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενήσει τελικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων 2024 στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Η κορυφαία διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριες έως 19 ετών θα γίνει από το Σάββατο του Λαζάρου 27 έως τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμαριάς, το οποίο παραχωρεί ο δήμος της πόλης. Προέκυψε πρόβλημα με τη Θέρμη, που ήταν αρχικά ο τόπος διεξαγωγής, αλλά ήρθε η λύση με την Καλαμαριά και οριστικοποιήθηκε με την ανταλλαγή των επίσημων εγγράφων μεταξύ Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και δήμου. Το ΔΑΚ Καλαμαριάς θα είναι διαθέσιμο από το απόγευμα της Παρασκευής 26/04, συνεπώς θα δοθεί λογικά και για προπόνηση των συμμετεχόντων. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα σε ομαδικό και ατομικό.  

ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΠΟΓΚΟΡΙΑ ΣΤΟ EUROPE CUP

Σχετική με τόπους διεξαγωγής και ημερομηνίες είναι και η επόμενη είδηση, απλά αφορά στη διεθνή σκηνή. Τέλη Μαρτίου αποφασίστηκε να γίνουν οι ημιτελικοί της πολωνικής Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη με τη γαλλική Ποντουάζ Σερζί για το Europe Cup 2023-2024. Ο πρώτος ημιτελικός ορίστηκε για την Τετάρτη 27/03 στην έδρα της Ποντουάζ και ο επαναληπτικός για δύο μέρες μετά, την Παρασκευή 29/03 στην Πολωνία.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει γίνει ο άλλος διπλός ημιτελικός και προέκυψε ο ένας φιναλίστ του τελικού. Θα είναι η πολωνική Ντζιάλντοβο, η οποία πέτυχε δύο νίκες εντός κι εκτός έδρας με 3-1 απέναντι στην αυστριακή Βελς. Είναι μάλιστα, η δεύτερη διαδοχική χρονιά που περνά τελικό, πέρσι είχε χάσει από τη γαλλική Ενεμπόν. Διπλός θα είναι και ο τελικός. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETTU) ο πρώτος αγώνας πρέπει να προγραμματιστεί μέσα στο διάστημα 19-21/04 και ο δεύτερος 26-28/04.

* Στη μακρινή Σιγκαπούρη το τουρνουά ατόμων με αναπηρίες, που οργάνωσε η World Table Tennis με την επωνυμία Singapore Smash Para Showcase, προσκαλώντας και δύο Έλληνες αθλητές, ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 14/03. Ο  Μάριος Χατζηκυριάκος της κλάσης 6 και η Μαρία-Ισμήνη Καΐπη των κλάσεων 7-8 αποκλείστηκαν φυσιολογικά στα γκρουπ, αλλά κρατούν την τιμή και τη σπουδαία εμπειρία ν’ αγωνιστούν σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά, που ενέταξε η WTT στο συνολικό πρόγραμμα του φημισμένου Singapore Smash.

Ο Χατζηκυριάκος στο τελευταίο του ματς έχασε 3-0 σετ από τον Γάλλο Στεφάν Μέσι (5-11, 5-11, 4-11) και τερμάτισε στην 4η θέση του 1ου γκρουπ. Νωρίτερα η Καΐπη είχε αποκλειστεί ως 3η από το 2ο γκρουπ. Μόνο οι πρώτοι από τα τρία γκρουπ και ο καλύτερος/η 2ος/2η των γκρουπ είχαν περάσει στα νοκ άουτ ημιτελικά.

                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Related posts

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρίτος στην ψηφοφορία του MVP, δεν πήρε ψήφο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για πρώτη φορά στην καριέρα του

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Ασημένιος ο Ντούσκος στο σκιφ ανδρών

Μουρίνιο: Τα 30 εκατ. ευρώ της Αλ Αχλί δεν τον έπεισαν να πάει στη Σαουδική Αραβία