offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρεσάν ο… δεύτερος

Κοινοποίηση

Αφού πρώτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μακανέ Μπακού, υπό μορφή δανεισμού από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Ηρακλείου έγινε ο Ματέους Μπρεσάν. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με την ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matheus Simonete Bressanelli “Bressan”, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Caxias do Sul της Βραζιλίας, μετρά συνολικά 131 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα της Grêmio, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας κάτω των 23 ετών.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Juventude, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στις Flamengo (7 συμμετοχές), Penarol (14 συμμετοχές, 1 γκολ) και Avai (23 συμμετοχές), στο πρωτάθλημα MLS με την Dallas FC (63 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της κινέζικης Nantong Zhiyun (30 συμμετοχές).

Matheus καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».//Λ.

Πηγή: http://www.ertsports.gr

Related posts

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τον αγώνα κόντρα στον Όφνερ στους “16” του Roland Garros

Η Βαλένθια παίρνει τον Οτζελέγε από τη Βίρτους

Ολυμπιακός πόλο: Ο Χρβόγιε Κόλιανιν νέος προπονητής των ερυθρολεύκων