offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησής του ο Τσάβι

Κοινοποίηση

Ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ότι έχει την εμπιστοσύνη του συλλόγου, καθώς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Ντέκο και Λαπόρτα.

Να απαντήσει στα δημοσιεύματα που θέλουν τη θέση του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα να μην είναι σίγουρη, έσπευσε ο 43χρονος προπονητής και όλο αυτό φυσικά λόγω της περιόδου μίνι ντεφορμαρίσματος που διανύει η ομάδα του. Μόνο λίγα δεν είναι άλλωστε τα όσα έχουν ακουστεί για τη θέση του Τσάβι, η οποία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των “μπλαουγκράνα” μίλησε για το μέλλον του σε αυτούς, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του συλλόγου και πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Ντέκο, όσο και με τον πρόεδρο Λαπόρτα.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Νιώθω προστατευμένος από τον σύλλογο. Μιλάω συχνά τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον Ντέκο. Ξέρουν πως δουλεύουμε και νιώθω πως έχουμε την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλά ξανά και θα πάρουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ».

Να σημειωθεί ότι ο Τσάβι βρίσκεται στον πάγκο των Καταλανών από το 2021, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2025. Όσο για τη βαθμολογική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα της La Liga, ενώ στο Champions League ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Πόρτο, έχοντας 9 βαθμούς.

Related posts

Εμπαπέ: “Έχω παίξει σε τελικό Champions League, ημιτελικό και προημιτελικό, μου λείπει να είμαι πρωταθλητής”

Stoiximan Super League: Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν οι αγώνες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές των playoffs

Άρης: Χωρίς Καμαρά και Ματέο Γκαρσία στην OPAP Arena με ΑΕΚ