offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Έπιασε” τις 200 συμμετοχές ο Καρέλης

Κοινοποίηση

Στις 20 Απριλίου 2008, ο Νίκος Καρέλης πήρε το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα της Super League στην αναμέτρηση Εργοτέλης – Ξάνθη 2-0.

Τότε, ο Έλληνας επιθετικός είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Βακουφτσή και αγωνίστηκε για 12 λεπτά. Συνολικά αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη, μόλις τις τρεις από αυτές ως βασικός και ποτέ σε κανέναν αγώνα για 90 λεπτά. Στις 17 Απριλίου 2011 και στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 0-4 σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Η μεταγραφή του στο πρωτάθλημα της Ρωσίας τον κράτησε μόλις για μια σεζόν μακριά και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 83 αναμετρήσεις και σημείωσε 29 γκολ στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε η πορεία του στο Βέλγιο με την Γκενκ και η επιστροφή στην Ελλάδα για ένα εξάμηνο με τον ΠΑΟΚ (5 αγώνες). Πλέον έχει 82 αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και έχει σκοράρει 20 τέρματα στο πρωτάθλημα, με τα οποία έφρασε τα 50 συνολικά με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Στις ελληνικές εγχώριες διοργανώσεις έχει και 25 αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου έχει σημειώσει 4 γκολ.//Λ.

Πηγή: http://www.ertsports.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη και Μπα η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης: Έτοιμος να σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στην έδρα της Τεράσα

Basketball Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προημιτελικά, οι 7/8 κλεισμένες θέσεις και τα σενάρια