offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Εντός της ημέρας στην Αθήνα ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς για τον Εργκίν Αταμάν και τον Μήτρου-Λονγκ

Κοινοποίηση

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναμένεται σήμερα (21/4) στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την προοπτική συνεργασίας με τον Εργκίν Αταμάν από την νέα σεζόν, καθώς και για την περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει στα playoffs της Basket League, ωστόσο την ίδια στιγμή εξακολουθεί να σκέφτεται την νέα σεζόν και – κυρίως – το θέμα του Εργκίν Αταμάν. Το επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση προβλέπεται να γίνει άμεσα, αφού σήμερα (21/4) αναμένεται στην Αθήνα ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο εκπρόσωπος του Τούρκου τεχνικού θα βρεθεί στην χώρα μας προκειμένου να δώσει συνέχεια στις επαφές των δύο πλευρών και να φανεί αν τελικά το “τριφύλλι” μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις (οικονομικές και αγωνιστικές) του προπονητή που οδήγησε την Αναντολού Εφές σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της EuroLeague την περασμένη διετία.

Την ίδια στιγμή, στο τραπέζι προβλέπεται να πέσει και το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ – τον οποίο επίσης εκπροσωπεί ο Ραζνάτοβιτς και αναμένεται σύντομα να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα για το ενδιαφέρον των “πράσινων”, δεδομένου ότι θα λογίζεται ως γηγενής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα από την νέα σεζόν.

Η περίπτωση του 30χρονου γκαρντ πάντως έχει τον αστερίσκο ότι το περασμένο καλοκαίρι (2022) υπέγραψε διετή συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο η πληθώρα γκαρντ και βαριών ονομάτων στο ρόστερ των Ιταλών δημιουργεί ελπίδες ότι ίσως λυθεί το συμβόλαιό του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

NBA, ξέσπασμα Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και πήρε 6 πρωταθλήματα, τα άλλα 9 απέτυχε;”

Formula 1: Στα δύο δέκατα Φερστάπεν και Αλόνσο στις βραδινές δοκιμές της Σαουδικής Αραβίας

Ο Τέρενς Ρος στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague: Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του στο μπάσκετ