offside24.gr
Image default
Γ ΕΘΝΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Παρί, Νταβίντ Ενγκόγκ επιστρέφει στη δράση με τον Πανιώνιο

Κοινοποίηση

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου πρώην επιθετικού των Λίβερπουλ και Παρί, Νταβίντ Ενγκόγκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τους κυανέρυθρους τη σεζόν 2016/17.

Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός Νταβίντ Ενγκόγκ, που είχε βάλει τέλος στην καριέρα του το 2020, επιστρέφει στη δράση για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Ο άλλοτε φορ της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη τη σεζόν 2016-17, επομένως γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, όμως σε αυτά της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου: “Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού David N’Gog.

Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας ύστερα από την σεζόν 2016-17 και έχει να παρουσιάσει ένα αξιοσέβαστο βιογραφικό με παραστάσεις τις οποίες λίγοι ποδοσφαιριστές στην χώρα μας έχουν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία μεταπήδησε στην Αγγλία και την Λίβερπουλ με την οποία σε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League) πέτυχε 19 γκολ ενώ έδωσε 6 ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα της Μπόλτον έχοντας σε 91 συμμετοχές 16 γκολ και 12 ασίστ ενώ, τελευταίος του σταθμός στα αγγλικά γήπεδα ήταν η Σουόνσι. Ύστερα βρέθηκε για δυο χρόνια στην γαλλική Ρέιμς, προτού ντυθεί στα «Κυανέρυθρα». Μετά το πέρασμα του από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, μεταξύ άλλων έπαιξε στην Χόνβεντ, την Ρος Κάουντι και την Ζαλγκίρις.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο David δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι εκ νέου μέλος στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Εύχομαι να έχουμε επιτυχία και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει»!”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Πετρούνιας: Ξανά στο βάθρο ο Μίδας των κρίκων, κατέκτησε το χάλκινο στο ευρωπαϊκό

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τσαπατάκης, κατέκτησε το χρυσό στα 100μ πρόσθιο SB4

Αϊζέια Κάναν: “Θέλω να είμαι στον Ολυμπιακό όσο περισσότερο γίνεται”