offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUE 2ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Δεν έχει άδεια το Καυτανζόγλειο, αναζητεί νέα έδρα ο Γηραιός

Κοινοποίηση

Το ιστορικό Καυτανζόγλειο δεν έχει άδεια για να φιλοξενεί αγώνες και αυτό φέρνει σε εξαιρετικά δεινή θέση τον Ηρακλή που το χρησιμοποιούσε ως έδρα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ψάχνει για άλλο γήπεδο για τους αγώνες της στην Super League 2.

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο είναι κρατικό γήπεδο, το οποίο όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποδοσφαιρική ιστορία του Ηρακλή, με τους μπλε της Θεσσαλονίκης να το χρησιμοποιούν ως έδρα τόσο στους αγώνες τους στην κορυφαία κατηγορία όσο και στα τελευταία χρόνια που αγωνίζονται σε πιο κάτω κατηγορίες.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις πληγώνουν τον Γηραιό, αφού δεν πήρε άδεια λειτουργίας το “Καυτανζόγλειο” και καλείται πλέον να κάνει αγώνα δρόμου, για να βρει το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει στο πλαίσιο της παρουσίας του τη φετινή σεζόν στην Super League 2.

Η λύση του γηπέδου του Κιλκίς που είχε ως πρώτη επιλογή δεν προχωράει αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να απευθύνονται σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της Θεσσαλονίκης αλλά να εισπράττουν μέχρι στιγμής μόνο αρνητικές απαντήσεις.

Γεγονός που φέρνει τους ανθρώπους του Γηραιού σε εξαιρετικά άβολη θέση με δεδομένο πως την ερχόμενη Κυριακή (01/10) είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Super League 2, με ένα ακραίο σενάριο να φέρνει τους Θεσσαλονικείς να παίζουν τελικά στο “Καυτανζόγλειο” το συγκεκριμένο ματς αλλά με κλειστές τις πόρτες. Μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε.

Related posts

Σλοβενία – Ελλάδα 91-98: Η Εθνική ήταν ομάδα και σκόρπισε χαμόγελα μέσα στο σπίτι του Ντόντσιτς

Formula 1: Η Haas επιβεβαίωσε τους Μάγκνουσεν – Χούλκενμπεργκ για το 2024

Στο Top 50 της FIFA η Ελλάδα