offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Προκηρύχθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων (17-19/04/24)

Κοινοποίηση

Τους Πανελλήνιους Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024 προκήρυξε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.). Οι καθιερωμένοι ετήσιοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17, 18 και 19 Απριλίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι για μαθητές και μαθήτριες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων και περιλαμβάνουν το ομαδικό και το απλό.    

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) και σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες, που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου. Απλά, κάθε μαθητής/μαθήτρια μπορεί να πάρει μέρος σε ένα αγώνισμα. Το απλό θα έχει ομίλους στην πρώτη φάση, ενώ το ομαδικό (όπου κάθε σχολείο πρέπει να παρατάξει 3 ή 4 αθλητές/τριες) θα είναι από την αρχή σε νοκ άουτ σύστημα.

Οι καταστάσεις συμμετοχής αποστέλλονται από τις σχολικές μονάδες στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@httf.gr. Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Η ομοσπονδία ανέλαβε τα έξοδα του σχολικού πρωταθλήματος. Στον σύνδεσμο Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024 – Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη.  

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των ΓΕ.Λ. και Ε…

Related posts

ΑΕΚ: Φιέστα 100.000 οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τίτλο

Δύο goal/goal στα προκριματικά

Απόστολος Ρούμογλου, ο πρώτος Έλληνας με τίτλο στο NCAA