offside24.gr
Image default
EUROPA LEAGUEΜΠΑΣΚΕΤ

Λαρεντζάκης: «Περιμένουμε πίσω τα παιδιά που σιγά σιγά επιστρέφουν, αυτή τη στιγμή πρέπει να επιβιώσουμε»

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβιβ (14/11, 21:05) στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της Euroleague και ο Έλληνας γκαρντ μίλησε ενόψει του αγώνα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του, αρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην αθλητικότητα της Μακάμπι, ενώ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει το μπάσκετ που έχει δουλέψει αλλά και να δώσει τον ρυθμό στην αναμέτρηση μέσα από την άμυνά του.

Οι δηλώσεις

«Το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος μας ξυπνά μνήμες από τις χρονιές του Covid. Πάντα είναι όμορφο να παίζεις μπροστά σε φιλάθλους. Από κει και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Μακάμπι είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ αθλητικότητα και βγάζει μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν εμείς ξεκινήσουμε από την άμυνά μας, που είναι πάντα η βάση μας και δώσουμε τον δικό μας ρυθμό, θα είμαστε καλά.

Πάντα πρέπει να υπάρχει μια έξτρα ώθηση και όλοι μας να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε πίσω τα παιδιά που σιγά σιγά επιστρέφουν. Είναι σημαντικοί για εμάς, όπως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επιβιώσουμε και να μείνουμε όλοι ενωμένοι με το βλέμμα στην συνέχεια, που θα είναι πολύ διαφορετική όταν θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά». //ΜΛ.

Related posts

Τουρνουά Ακρόπολις: Πέφτει η αυλαία με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ιταλία

Οι Σακραμέντο Κινγκς κράτησαν τον Χάρισον Μπαρνς σε καλή τιμή: Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοβ

Παρτίζαν – Ρεάλ 78-85: Η Βασίλισσα πλήρωσε τους Σέρβους με το ίδιο νόμισμα και η σειρά επιστρέφει στη Μαδρίτη