offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κέπα η Τσέλσι!

Κοινοποίηση

Η Τσέλσι απέρριψε την πρώτη πρόταση που της έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, για την παραχώρηση του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ζητώντας τουλάχιστον 50.

«Χυλόπιτα» φαίνεται πως έριξε η Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με την… μονιμοποίηση της μετακίνησης του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, που ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τους «μπλε» στη «λευκή βασίλισσα» από πέρυσι το καλοκαίρι για μια χρονιά.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σημερινά (03/11) δημοσιεύματα, καταγράφοντας την πρώτη κρούση της Ρεάλ στην Τσέλσι, για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ισπανού γκολκίπερ, προσφέροντας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά και την άρνηση της ομάδα του Λονδίνου, η οποία φέρεται να ζητάει τουλάχιστον 50 για να πει το «ναι»!

Θυμίζουμε ότι ο Κέπα αποκτήθηκε από τους «μερένχες» για αντικαταστάτης του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες…

Ο Κέπα μετακόμισε στην Τσέλσι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το καλοκαίρι του 2018, έναντι μάλιστα του ποσού ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων ευρώ για τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, δε, ο 28χρονος πορτιέρο θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη και τα επόμενα χρόνια.

Related posts

Super League 2 – Α’ όμιλος: Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβηκε δεύτερη μετά τη νέα ήττα της ΑΕΛ

Το Ρίο ντε Τζανέιρο έγινε η πρώτη πόλη στη Βραζιλία που ψήφισε τον “Νόμο Βινίσιους” κατά του ρατσισμού

ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει Βόλου: “Ο αγωνιστικός χώρος είναι άβατο, όποιος το παραβιάσει θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως προβοκάτορας”