offside24.gr
Image default
NBAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε μία απίθανη συζήτηση για τον φετινό στόχο των Μιλγουόκι Μπακς

Κοινοποίηση

Έτοιμος για παρανοϊκά πράγματα, ώστε οι Μιλγουόκι Μπακς να κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους συμπαίκτες του, όπως αποκαλύπτει το Athletic στο οποίο μίλησε ο Greek Freak.

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά δύο χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της καριέρας του κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2021 στο Μιλγουόκι και στο Φοίνιξ. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του αυτά που έζησε στη μυθική ανατροπή των Μπακς απέναντι στους Σανς, κυρίως επειδή αυτές οι αναμνήσεις είναι το καύσιμό του για να συνεχίζει να πιέζει πρωτίστως τον εαυτό του και στη συνέχεια τους γύρω του.

Ο Greek Freak μίλησε στο Athletic μετά από την αναμέτρηση με τους Κινγκς στο Σακραμέντο και έδωσε πολλές ατάκες που δείχνουν με τον πιο μεγαλοπρεπή τρόπο τη μενταλιτέ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

“Το πρωτάθλημα ήταν το πιο σπουδαίο συναίσθημα στη ζωή μου και εννοείται ότι θέλω να το ξαναζήσω. Και δεν μπορώ να πω ακριβώς τι ένιωσα, γιατί αν το κάνω θα γίνω ξανά viral. Ήταν καλύτερο από μία… προσωπική στιγμή. Συγγνώμη αλλά δεν θα το κάνω, αγαπώ τη μέλλουσα σύζυγό μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Θέλω να το κάνω με τους συμπαίκτες μου και η ομάδα μας να είναι αυτή που θα στέκεται στο τέλος όρθια. Θέλω σε αυτούς τους 2-3 μήνες το καλοκαίρι να αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Το λατρεύω αυτό το συναίσθημα.

Ξέρω ότι βρίσκομαι εδώ για να γίνομαι καλύτερος, ξέρω ότι βρίσκομαι εδώ γιατί έχω μακρύ δρόμο σε αυτή τη Λίγκα. Δεν θεωρώ ότι είμαι στο σημείο που θέλω να είμαι. Νιώθω ότι μπορώ να βελτιωθώ σε τεράστιο βαθμό την επόμενη διετία. Και ελπίζω ότι θα το κάνω. Χθες κάναμε τη θεραπεία μας και ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο “τι θα έκανες για να πάρεις το φετινό πρωτάθλημα;”. Τα λέγαμε μεταξύ μας, εγώ, ο Χόλιντεϊ, ο Θανάσης, ο Λόπεζ. Και τους είπα ότι θα κάνω τρέλες για να πάρω τον τίτλο. Με κοιτούσαν και με ρωτούσαν “πραγματικά το θέλεις τόσο πολύ;”. Ήταν όλοι σε φάση “Φίλε, δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα”. Δεν θα αποκαλύψω τη συζήτηση, αλλά σε αυτήν ειπώθηκαν ακραία πράγματα”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Στο 2ο διεθνές τουρνουά της Κεφαλονιάς χτυπά για ένα τριήμερο η καρδιά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Α.Με.Α.

Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων, Ορεστιάδας: Πρόκριση στην 8άδα και για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκιντογκάν ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα