offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΤΙΒΟΣ

Τεντόγλου: “Είμαι τεμπέλης, μου έχουν πει να μην λέω αυτή τη λέξη, αλλά είμαι ειλικρινής”

Κοινοποίηση

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και στον Σταύρο Θεοδωράκη αποκάλυψε τη σχέση του με τα social meida, το τρόπο που ξεκουράζεται, το αγαπημένο μέρος του σπιτιού του, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον εαυτό του τεμπέλη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” έκανε μερικές αποκαλύψεις για τις συνήθειες που έχει στην καθημερινότητά του.

Στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα απόσπασμα της εκπομπής που θα δούμε σήμερα (19/10) στον Alpha. Ο βασιλιάς του σκάμματος απάντησε μεταξύ άλλων πως δεν του αρέσει να ανεβάζει τις προσωπικές του στιγμές στο Instagram, ενώ αποκάλυψε τους τρόπους ξεκούρασής του και το γεγονός πως είναι τεμπέλης.

“Δεν μου αρέσουν τα social media, δεν ανεβάζω προσωπικές στιγμές στο Instagram και όσο μπορώ το αποφεύγω. Στην Αθήνα δεν βγαίνω συχνά. Βγαίνω σπάνια για κανένα φαγητό ή σινεμά”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τον ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο του μέρος του σπιτιού του με τον Μίλτο Τεντόγλου να απαντά:

“Το αγαπημένο μου μέρος είναι το γραφείο που έχω τον υπολογιστή, εκεί μου αρέσει πολύ, και μετά είναι το κρεβάτι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια, και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη. Να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής.

Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος γίνομαι σοβαρός απότομα, αλλά στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

MundoBasket 2023: Με Σρούντερ, Κλέμπερ και αδέλφια Βάγκνερ η προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας

Κανονικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζέκα