offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκιντογκάν ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα

Κοινοποίηση

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν ενώ αναμενόταν να δώσει μία τελική απάντηση στην Μπαρτσελόνα την Τρίτη (13/6) ζήτησε μία πίστωση χρόνου για να αξιολογήσει καλύτερα τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Αν κι όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει την κούρσα για τη μεταγραφή του Ιλκάι Γκιντογκάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις.

Η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλει όσο τίποτα άλλο να ικανοποιήσει την επιθυμία του Τσάβι, ο οποίος έχει ζητήσει τον παίκτη για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας στον άξονα, και για αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.

Αν κι η απάντηση του 32χρονου αναμενόταν μετά τον τελικό του Champions League και τους πανηγυρισμού, και συγκεκριμένα την Τρίτη (13/6), ο Γερμανός μέσος ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια, επικοινώνησε ο εκπρόσωπός του με τους ανθρώπους της ομάδας για να πάρει λίγες ημέρες ακόμα περιθώριο.

Κι αυτό θέλει να εξετάσει προσεκτικά και την πρόταση ανανέωσης των Πολιτών, οι οποίοι έχουν αυξήσει την προσφορά τους σε τριετές συμβόλαιο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Βασέρ: “Η Ferrari χρειάζεται ψυχραιμία, μπορεί να κλείσει το χάσμα από τη Red Bull”

Φινάλε τις δύο φάσεις της πολωνικής λίγκας, αρχίζουν τα πλέι οφ για την Μπογκόρια του Γκιώνη

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Έβαλαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον VAR με τα διαιτητικά εγκλήματα”