offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Για πρώτη φορά τρεις ιταλικές ομάδες στους “8” από το 2006

Κοινοποίηση

Νάπολι, Ίντερ και Μίλαν προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, με αποτέλεσμα να προκριθούν τρεις ιταλικές ομάδες στους “8” της κορυφαίας διασυλλογικής για πρώτη φορά από τη σεζόν 2005/06.

Τα προημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκαν με δύο μονομαχίες την Τετάρτη και μεταξύ των οκτώ φιναλίστ βρίσκονται τρεις ιταλικές ομάδες (Νάπολι, Ίντερ, Μίλαν), οι οποίες αποτελούν και την “πλειοψηφία” σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχουν ομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τη σεζόν 2005/06, όταν και τότε είχαν βρεθεί στους “8” οι δύο ομάδες του Μιλάνου, ενώ η τρίτη ήταν η Γιουβέντους. Για την ιστορία, εκείνη τη σεζόν μόνο η Μίλαν κατάφερε να προκριθεί στους “4” όπου αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα (μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης).

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 13:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τύποις γηπεδούχο του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 και 19 του ίδιου μήνα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 9 και 10 Μαϊου και οι δεύτεροι ημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Όσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα φιλοξενηθεί στο “Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου.

Οι ομάδες των προημιτελικών

  1. Μπενφίκα
  2. Τσέλσι
  3. Μπάγερν
  4. Μίλαν
  5. Μάντσεστερ Σίτι
  6. Ίντερ
  7. Ρεάλ
  8. Νάπολι

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Βόλος: “Συνεταιρισμός του κ… που δεν αντιδρά σε έναν περαστικό”

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος ο Μιλουτίνοβ, κέρδισε πόντους ο Κάναν, οι πιθανότητες για Βεζένκοβ

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια των Τζαβέλλα, Άμραμπατ και οι άλλες ελληνικές λύσεις