offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην κούρσα της απόκτησης του Μάουντ

Κοινοποίηση

Το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του και να τον τοποθετεί στην κορυφή της λίστας της.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν καλή για τον Μέισον Μάουντ στην Τσέλσι αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τους Λονδρέζους, όμως η ποδοσφαιρική αξία του είναι δεδομένη και αυτό έχει φέρει αρκετούς αγγλικούς συλλόγους έξω από την πόρτα του.

Σε αυτό έχει “βοήθήσει” η υπάρχουσα κατάσταση, με τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο το συμβολαίου του με την Τσέλσι και μην εμφανίζεται προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ να έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά να μην “παίζουν μόνες τους”.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει πλέον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την “Daily Mail”, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο Έρικ τεν Χαχ έχει ως πρώτο του καλοκαιρινό στόχο τον Μάουντ και για αυτό οι κόκκινοι διάβολοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 63 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Το συγκεκριμένο νούμερο μοιάζει πολύ μικρό σε σύγκριση με τα 97 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η ομάδα του δυτικού Λονδίνου, όμως είναι αρκετά πιθανό οι κόκκινοι διάβολοι να ανεβάσουν την προσφορά τους για να ικανοποιήσουν τον Ολλανδό προπονητή τους, για τον οποίο θεωρείται επιτακτική ανάγκη να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ” ο 24χρονος μέσος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Συνεχίζει το “σερί” η Ουρουγουάη | Νίκες για Κολομβία και Ισημερινό

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης στους «16» – Όλα τα ζευγάρια

To Wimbledon για τα επόμενα 2 χρόνια παίζει αποκλειστικά στο Novasports