offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το πλάνο και τα διλήμματα του Μαρτίνεθ για την δύσκολη αποστολή στην Κρήτη

Κοινοποίηση

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Φορτούνη και Ροντινέι, με τον Ολυμπιακό να έχει μία δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (30/10, 21:30, Cosmote Sport 1HD, LIVE στο SPORT24).

Λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη αποστολή. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (30/10, 21:30, Cosmote Sport 1HD, LIVE στο SPORT24) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει την δυσκολία του έργου που θα έχει στο Ηράκλειο. “Πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά.

Επομένως απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση από εμάς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε φέτος” ανέφερε στην COSMOTE TV.

Ο Μαρτίνεθ θέλει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση, στιβαρότητα στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, κόντρα σε μία ομάδα που στην έδρα της έχει νικήσει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Ο Ισπανός προπονητής επιθυμεί επίσης να αξιοποιήσει και τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη νίκη κόντρα στα “σφυριά”.

Το πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή (29/10) και ανακοίνωσε την αποστολή του για το ταξίδι στην Κρήτη. Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ροντινέι, οι οποίοι έφυγαν με πρόβλημα από το ματς με τη Γουέστ Χαμ, δεν ήταν στο 100% έτοιμοι και έτσι τέθηκαν εκτός αποστολής.

Εκτός παρέμεινε και ο Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος δεν έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό του. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι απεναντίας ο Μπρίνιτς και ο Γκουστάβο Σκάρπα.

Όσον αφορά στο σχήμα, ο Μαρτίνεθ αναμένεται να επιστρέψει στο 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Ρέτσο και Πορόζο στην άμυνα να έχουν τον πρώτο λόγο, ειδικά μετά την καλή δουλειά του Κολομβιανού κόντρα στα σφυριά, με τον Ντόη να είναι επίσης διαθέσιμος. Ο Ορτέγκα πρόκειται να είναι στα αριστερά και ο Κίνι στα δεξιά αναπληρώνοντας το κενό του Ροντινέι.

Ο Έσε και ο Μαντί Καμαρά είναι τα φαβορί για το κέντρο της άμυνας, με τον Αλεξανδρόπουλο επίσης να είναι στη διάθεση του Μαρτίνεθ, ειδικά αν επιλεχθεί εν τέλει ο σχηματισμός 4-3-3. Από εκεί και πέρα, ο Ποντένσε θα βρίσκεται στο ένα επιθετικό φτερό, με τον Σολμπάκεν και τον Μπιέλ να διεκδικούν την έτερη θέση.

Τέλος, αναμένεται ο Γιώργος Μασούρας να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να τοποθετηθεί περιφερειακά πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Γιόβετιτς να διεκδικεί επίσης θέση. Φυσικά, μένει να φανεί εάν ο Μαρτίνεθ προχωρήσει σε κάποια έκπληξη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόη, Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης επικράτησαν στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Γκαλτιέ: “Φάντασμα ο Μέσι; Σκληρές οι αποδοκιμασίες”

Περιστέρι bwin μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιλεν Χαντς