offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα έχει EFL Tropfy!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλοι μου. Ένα γκολ της Δανίας έλειψε για να έχουμε το απόλυτο στη χθεσινή στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος. Ναι, ήταν αδιάφοροι, αλλά έπαιζαν με την Βόρεια Ιρλανδία, η οποία δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Και φυσικά σε ένα ανοιχτό ματς περίμενα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το έκαναν μόνο οι γηπεδούχοι και έτσι πήγε στράφι το καλοπληρωμένο goal/goal στο Σλοβενία – Καζακστάν, το οποίο εξελίχθηκε όπως ακριβώς το περίμενε η στήλη.

Σήμερα υπάρχουν και πάλι προκριματικά, αλλά η στήλη δεν θα ασχοληθεί μαζί τους. Θα προτιμήσει το… βίτσιο της, το οποίο δεν είναι άλλο από τα… απίθανα παιχνίδια της Αγγλίας. Και όπως σας έχω γράψει αμέτρητες φορές ταμεία μπορείς να πας και με την Μπαρτσελόνα, αλλά και με τη Μάνσφιλντ. Αφήστε, που η τελευταία θα πληρώνει καλύτερα…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπέρτον – Μάνσφιλντ Προγνωστικά

Μιας και την ανέφερα, θα την τιμήσω. Ο λόγος για την Μάνσφιλντ, που παίζει σήμερα στην έδρα της Μπέρτον για το EFL Trophy. Αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες, που ναι μεν τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η Μπέρτον βρίσκεται στην 14η θέση της League One και η Μάνσφιλντ στην 2η της League Two και διεκδικεί με τεράστιες αξιώσεις την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να κάνουν την έκπληξη, αλλά δεν γίνεται να ασχοληθώ με σημείο. Θα προτιμήσω το over 2,5, μαζί με το goal/goal σε απόδοση 1,98. Εκτιμώ μάλιστα ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

Η Μπέρτον δεν είναι ομάδα με πολλά over 2.5, αλλά εδώ δεν μιλάμε για ματς πρωταθλήματος…

Τσάρλτον – Σάτον Προγνωστικά

Και σε αυτό το ματς, τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αλλά εδώ υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Η Τσάρλτον βρίσκεται στην μέση της League One και η Σάτον στην τελευταία της League Two. Ωστόσο, η Σάτον μπορεί να τα πηγαίνει χάλια, αλλά σκοράρει με ευκολία. Έχει βρει δίχτυα και στα επτά τελευταία της ματς, τα οποία όλα ήρθαν goal/goal και τα περισσότερα και προγνωστικα over 2,5.

Ως εκ τούτου, η επιλογή μου στο ματς με την Τσάρλτον θα είναι να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,02.

Μπράντφορντ – Μπάρνσλεϊ Προγνωστικά

Η χαρά του over 2,5 είναι οι δύο ομάδες και δεν γίνεται να μην το τιμήσω σε απόδοση 1,70. Η Μπράντφορντ μετρά έξι σερί παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ (τα πέντε ήρθαν και goal/goal) και η Μπάρνσλεϊ μετρά πέντε σερί.

Είναι αυτονόητο, ότι με αυτές τις… επιδόσεις, δεν μπορεί να πάει το χέρι σε κανένα διαφορετικό προβάδισμα. Ειδικά εγώ που λατρεύω τα over 2,5.

Related posts

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Δεύτερη νίκη για τους ερυθρόλευκους, μια νίκη μακριά από τον τίτλο

Με την 1η θέση από την κανονική διάρκεια στα πλέι οφ της γαλλικής λίγκας η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή το τριήμερο 05-07/04 οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων 2023