offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Στέφανου στο Barcelona Open

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο στρέφει το ενδιαφέρον του στο 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης (17-23/4), όπου το Μ. Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με τον Έλληνα τενίστα να αγωνίζεται σε μονό και διπλό.

Ο δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά (2018, 2021) έχει τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό κάτι που σημαίνει ότι θα αποφύγει (μέχρι τον τελικό) τον κάτοχο του τίτλου Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και τον Κάσπερ Ρουντ που βρίσκεται στο Νο3.

Αντίθετα βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον ημιφιναλίστ του Μόντε Κάρλο, Γιάνικ Σίνερ τον οποίον, αν επιβεβαιωθούν τα λογικά σενάρια βάσει κατάταξης, θα βρει στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye από τον 1ο γύρο, ενώ αμέσως μετά θα παίξει είτε με τον Πέδρο Κατσίν, είτε τον Χάις Μπραόυερ.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο στον 3ο γύρο θα τον περιμένει λογικά ο Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στα προημιτελικά οι υποψήφιοι είναι ένας εκ των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Άλεξ ντε Μινόρ.

Στα ημιτελικά λογικά θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ, αν και εφόσον ο Ιταλός καταφέρει να αγωνιστεί στο τουρνουά της Ισπανίας μετά από το Μόντε Κάρλο.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του στο χέρι που τον άφησε εκτός Μόντε Κάρλο, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με τον Ίλια Ιβάσκα, είτε με τον Νούνο Μπόρζες, ενώ στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί απέναντι στον Φράνσις Τιάφο.

Στα διπλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον έμπειρο διπλίστα Νίκολας Μαχούτ με τους δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τους Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξουν με τους Νο1 του ταμπλό και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Φράνσις Τιάφο (ΗΠΑ)
  • Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία) – Κάρεν Χατσάνοφ (Ρωσία)
  • Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία) – Κάμερον Νόρι (Μ. Βρετανία)
  • Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) – Άλεξ ντε Μινόρ (Αυστραλία)

ΠΗΓΗ: Tennis24

Related posts

Ντάνκαν: “Υπάρχει ρατσισμός στο γήπεδο μεταξύ των παικτών, δυστυχώς δεν φοράμε μικρόφωνα”

Σε πολύ ψηλές θέσεις στο ευρωπαϊκό R.L. των κατηγοριών U13 και U15  Αλεξούδης, Κιοσελόγλου, Κούτρα και Κοσμάς

ΠΑΟΚ: Χάνει τα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον