offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοδική πορεία η “σελέστε”

Κοινοποίηση

Τόγκο – Σενεγάλη Προγνωστικά

Ξεκινάμε και πάλι από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής. Εκεί όπου το Τόγκο ξεκίνησε με απώλεια την πορεία του, καθώς την περασμένη Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με το Σουδάν, εκτός. Αποτέλεσμα δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το οποίο ήταν αρκετά ισορροπημένο από πλευράς φάσεων, με την ίδια να ισοφαρίζει στο φινάλε του ημιχρόνου. Συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια ως αήττητο, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί που έχει φτιάξει.

Με τον πλέον απαιτητικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της σε αυτά τα προκριματικά, η Σενεγάλη. Από την πλευρά της, υποδέχθηκε το Νότιο Σουδάν, το οποίο και συνέτριψε με 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, δεδομένου ότι ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε επιθετικό μονόλογο, “καθαρίζοντας” από το ημίχρονο κιόλας. Έφτασε έτσι τα εννέα σερί επίσημα παιχνίδια ούσα αήττητη, έχοντας επικρατήσει στα έξι από αυτά.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε η Σενεγάλη, που θέλει τώρα να κάνει το 2/2 στον όμιλο της. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του Τόγκο. Επιλογή μας αποτελεί το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Ουρουγουάη – Βολιβία Προγνωστικά

Από μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη προέρχεται η Ουρουγουάη, καθώς μετά τη Βραζιλία (2-0 εντός), έκαμψε την αντίσταση και της Αργεντινής (0-2 εκτός). Αρκετά διαβασμένη η ομάδα του Μπιέλσα, κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Αργεντινός τεχνικός, μπορεί να μην ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, όμως σκόραρε δις και έβαλε τέλος στο αήττητο που είχε η αντίπαλος της εδώ και ένα χρόνο. Επικράτησε και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, σε προκριματικά.

Την πρώτη της νίκη σε αυτά τα προκριματικά πανηγύρισε η Βολιβία, που επικράτησε με 2-0 του Περού προ λίγων ημερών. Για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύτηκε το υψόμετρο της έδρα της και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, η οποία ήταν αρκετά επηρεασμένη. Κάπως έτσι, έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών της σε αυτά τα προκριματικά. Έμεινε με άδεια χέρια στις οκτώ τελευταίες εξόδους της σε προκριματικά, στις 5/8 δεν σκόραρε κιόλας.

Μπορεί να μη φημίζεται για το σκοράρισμα της η Ουρουγουάη, ωστόσο με το Μπιέλσα πλέον στον πάγκο και με την ψυχολογία στα ύψη, θεωρούμε ότι θα έχει αρκετά εύκολο έργο απόψε, κόντρα σε μια Βολιβία που ειδικά εκτός απογοητεύει. Με τα μεταξύ να έχουν και μεγάλο σκορ, θα πάμε με το 1 & Over 3.5 σε απόδοση 2.10.

Related posts

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η αναζήτηση προπονητή, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται

Συνελήφθη ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Χουάνγκ Ουί Τζο για ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του!

Basket League: Με τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού η καλύτερη πεντάδα της σεζόν 2022/23