offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή το τριήμερο 05-07/04 οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων 2023

Κοινοποίηση

Στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων, που έχουν ή όχι στενή σχέση με την επιτραπέζια αντισφαίριση περνάει ο …αγωνιστικός λόγος το προσεχές τριήμερο 5, 6 και 7 Απριλίου. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ.) σχολικού έτους 2022-2023, στο δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα, φιλοξενούνται και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και μάλιστα συγκεντρώνουν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Το πρωτάθλημα αφορά στα αγωνίσματα του ομαδικού και του απλού. Στο ατομικό των μαθητών οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 206. Στο απλό μαθητριών 34. Θα γίνει και το ομαδικό μαθητών με 10 σχολεία, ενώ ακυρώθηκε λόγω μικρής ανταπόκρισης το ομαδικό μαθητριών. Τους αγώνες προκήρυξαν η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Στο ΣΕΦ θα βρεθούν μαθητές και μαθήτριες από πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς αμέσως μετά από τους αγώνες Λυκείων έρχεται στη Σαλαμίνα (08-11/04/23) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, δηλαδή εφήβων-νεανίδων. Εκτός από τα δεκάδες σχολεία της Αττικής θα υπάρχουν συμμετοχές από τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, το Ρέθυμνο, την Πάτρα και την Έδεσσα.  

Το ομαδικό αγώνισμα των μαθητών θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 05/04 και με ώρα έναρξης 10:00. Έχει σχηματιστεί νοκ άουτ ταμπλό των «16». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την κλήρωση εδώ.

Τα ατομικά θα έχουν γκρουπ αρχικά και μετά νοκ άουτ ματς. Στους μαθητές έχουν δημιουργηθεί 68 γκρουπ και στις μαθήτριες 11. Οι αγώνες της Α φάσης των ατομικών αγωνισμάτων θα διεξαχθούν την Πέμπτη 06/04. Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στον αγωνιστικό χώρο στις 8:00 ενώ οι μαθήτριες στις 9:30. Τις κληρώσεις των αγοριών μπορούν οι συμμετέχοντες να τις βρουν εδώ. και των κοριτσιών εδώ.

Οι αγώνες της Β φάσης θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 07/04.  Οι προκριθέντες μαθητές και μαθήτριες της Β φάσης θα πρέπει να προσέλθουν στον αγωνιστικό χώρο στις 8:00.

Related posts

Formula 1, Aston Martin: Πιθανό ο Στρολ να χάσει Μπαχρέιν και Τζέντα, στη θέση του ο Ντρούγκοβιτς

Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό

Volley League γυναικών: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για μια θέση στους τελικούς