offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Δεύτερη νίκη για τους ερυθρόλευκους, μια νίκη μακριά από τον τίτλο

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς για γερά νεύρα επικράτησε 11-9 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον τίτλο.

Ένα μεγάλο ματς μας προσέφεραν τόσο η Βουλιαγμένη, όσο και ο Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 11-9 και να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Το ματς: Ο τελικός άρχισε με δύο γρήγορα γκολ (ένα για κάθε ομάδα) από τους Καλογερόπουλο (πέναλτι) και Δερβίση. Στη συνέχεια οι άμυνες των δύο ομάδων κυριάρχησαν και για να δούμε ξανά κάποιο γκολ φτάσαμε στο φινάλε της περιόδου. Με 39” να απομένουν για το οκάλεπτο ο Αλαφραγκής έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον ΝΟΒ, όμως ο Ολυμπιακός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γενηδουνιά έκλεισε το οκτάλεπτο με το ισόπαλο 2-2.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν γκολ γκολ μέχρι και 29 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της δεύτερης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο οι διαιτητές έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και αποβολή με αντικατάσταση στον Κουρούβανη με τον Βάμος να δίνει προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς στους ερυθρόλευκους.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση του ΝΟΒ ο Γραμματικός έκλεψε την μπάλα και ο Φουντούλης στην κόντρα διαμόρφωσε το 6-4 με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο.

Οι άμυνες των δύο ομάδων συνέχισαν να κυριαρχούν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα για να δούμε γκολ στην τρίτη περίοδο έπρεπε να περιμένουμε σχεδόν έξι λεπτά με τον Καστρινάκη να μειώνει σε 5-6. Ο Αλαφραγκής στον παίκτη παραπάνω έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει πέναλτι αμέσως μετά και τον Φουντούλη να κάνει το 6-7. Το οκτάλεπτο είχε και άλλο γκολ με τον Καλογερόπουλο να σκοράρει 14” πριν το φινάλε για να κάνει το 7-7.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία του παιχνιδιού σε απόλυτη ισορροπία. Εκεί όμως μίλησε η μεγάλη κλάση των Φουντούλη και Φουντούλη οι οποίοι με διαδοχικά σουτ από την περιφέρεια ουσιαστικά καθάρισαν τον τελικό με τον Φάρμερ απλά να μειώνει στο φινάλε στο τελικό 11-9.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 3-1, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Δήμου 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γραμματικός, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Το πρόγραμμα των τελικών

Σάββατο 06/05

  • Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9

Δευτέρα 8/5

  • ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-11

Τρίτη 16/5

  • 21.00 Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Πέμπτη 18/5

  • *18.00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός

Σάββατο 20/5

  • *17.30 Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης

* Η ομάδα που θα πετύχει 3 Νίκες κατακτά το φετινό πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Ελίνα Τζένγκο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων

ΑΕΚ: Το ταξίδι των δύο τροπαίων που κατέκτησε η Ένωση συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Ο Καμπερίδης αφήνει το Περιστέρι και εντάσσεται στο επιτελείο του Αταμάν