offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοβ κόντρα στην Μακάμπι, μέσα ο Σίκμα

Κοινοποίηση

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει μαζί του στην Σερβία τον Λουκ Σίκμα (14/11, 21:05, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την EuroLeague χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (14/11, 21:05, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), με τον Λουκ Σίκμα ωστόσο να δίνει το παρών. Εκτός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με την ομαδα χωρίς επαφή και έιναι στο τελικό στάδιο της επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Σέρβος ψηλός ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι λόγω του κατάγματος που έχει υποστεί σε δάκτυλο του δεξιού ποδιού, αλλά και της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο. Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ο Μιλουτίνοβ είναι εκτός και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Κάτας, το οποίο είναι το πρώτο χρονικά στην “διαβολοβδομάδα” της EuroLeague.

Από την άλλη ο Λουκ Σίκμα μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την τενοντίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει και θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα με προορισμό το Βελιγράδι.

Related posts

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Basket League: Θα ισχύει και στα playoffs το καθεστώς των 6+1 ξένων την σεζόν 2023/24

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν στο BCL και πρόστιμο 50.000 για τα επεισόδια με Χάποελ