offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος έπαιξε με ένεση στην Τρίπολη λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη

Κοινοποίηση

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε ενοχλήσεις στην πλάτη από το ματς με την Γουέστ Χαμ και ζήτησε ο ίδιος από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίξει στην Τρίπολη.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μαζί με τον Σαντιάγκο Έσε ήταν, μετά τον Κώστα Φορτούνη, οι καλύτεροι σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Στην περίπτωση όμως του πρώτου, η καλή παρουσία αποκτάει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε κάνοντας ένεση πριν από το παιχνίδι στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέτσος είχε υποστεί μία σύσπαση στην πλάτη μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και, αρχικά, ήταν εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του στην Τρίπολη. Γι΄ αυτό τον λόγο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι “ξεκινήσαμε με έναν παίκτη ο οποίος είχε πόνους στην πλάτη του και ήμασταν έτοιμοι να τον κάνουμε αλλαγή όταν θα χρειαζόταν” χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

Ο Ρέτσος όμως ανήμερα του αγώνα ζήτησε από τον Ισπανό τεχνικό να αγωνιστεί στην ιδιαίτερη συζήτηση που είχαν στο ξενοδοχείο και έτσι ο τελευταίος τον χρησιμοποίησε και ο Έλληνας στόπερ ήταν ο κορυφαίος της άμυνας των ερυθρόλευκων. Και το θετικό για την πειραϊκή ομάδα ήταν ότι έβγαλε το παιχνίδι χωρίς περαιτέρω ενοχλήσεις.

41 αγώνες αήττητος ο Ολυμπιακός στην Περιφέρεια

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός επέκτεινε το αήττητο σερί του στην Περιφέρεια στο πρωτάθλημα το οποίο κρατάει πια πάνω από πέντε χρόνια. Οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη συμπλήρωσαν 41 αγώνες αήττητοι στην επαρχία, έχοντας ως συγκομιδή 33 νίκες και μόλις 8 ισοπαλίες, με τέρματα 92–16.

Το σερί της πειραϊκής ομάδας ξεκίνησε από την ισοπαλία με την Ξάνθη 1-1, στις 9 Δεκεμβρίου 2018, καθώς η τελευταία εκτός έδρας ήττα ήταν από τον ΟΦΗ (0-1) στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 21 Οκτωβρίου 2018.

Πλέον, το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην Περιφέρεια είναι με αντίπαλο τον Βόλο, στις 3 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει αυτό με τον Πανσερραϊκό στις 10/12 και εκείνο με την Λαμία στις 21 Δεκεμβρίου.

Related posts

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-4: Βασιλική πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey με αυτοκρατορικό χατ-τρικ του Μπενζεμά

ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας για τον Τσιλιανίδη το καλοκαίρι

Ιστορική επικράτηση της Αργεντινής στο “Μαρακανά”