offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Το Πανθεσσαλικό προηγείται ξανά στην κούρσα του τελικού

Κοινοποίηση

Το ζήτημα της έδρας του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet δεν έχει βρει κατάληξη, όμως πλέον έχει επικρατέστερη λύση. Ύστερα από αρκετές παλινωδίες, ο τελικός μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οδεύει προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Οι ενθαρρυντικές νέες δηλώσεις του Δήμαρχου της θεσσαλικής πόλης, Αχιλλέα Μπέου, που άνοιγε ξανά τις θύρες του γηπέδου ύστερα από τη ρήξη των περασμένων ημερών με την ΕΠΟ, δεν θεωρούνται τυχαίες.

“Αν γίνει αίτημα, θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν”, δήλωσε χαρακτηριστικά, με τα λόγια του να θυμίζουν ανοιχτή πρόσκληση προς την ομοσπονδία.

Τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά για την 24η Μαΐου που συνιστά την ημερομηνία του τελικού και γι’ αυτό ακόμα και την Παρασκευή είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις για το ζήτημα.

Εξάλλου, τα κατάλληλα γήπεδα στην περιφέρεια, σε πόλεις ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε θέση να φιλοξενήσουν τελικό μεταξύ των δύο δικεφάλων είναι ελάχιστα.

Οι ίδιες οι ομάδες δείχνουν να προτιμούν τη λύση του Βόλου που εξ αρχής προβλεπόταν στην προκήρυξη και αν πέσει νερό στο κρασί και ικανοποιηθούν αιτήματα όπως ο τελικός να διεξαχθεί με προσκλήσεις (περίπου 400) και χωρίς φιλάθλους των φιναλίστ, τότε το Πανθεσσαλικό είναι πιθανό να αποτελέσει την έδρα του αγώνα με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της φετινής πολύπαθης σεζόν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Γουέστ Χαμ κάλεσε στον τελικό του Conference League τον οπαδό που σταμάτησε μόνος του τους χούλιγκαν της Άλκμααρ

Στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 17 ο Κοσμάς στο Youth Contender της Τουρκίας

Δεν ξεχνά την ΑΕΚ ο Σιμόες, η ανάρτησή του στο Instagram