offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Αουγκούστο

Κοινοποίηση

Δημοσιεύματα στην Βραζιλία εμπλέκουν τον κεντρικό χαφ του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, με ομάδα στα ΗΑΕ, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και είναι έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου.

Την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πλέον επιφυλακτικοί σε όσα συμβαίνουν με την ομάδα τους και εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την παραχώρηση του Ίνγκι Ίνγκασον στην Μίντιλαντ, προκύπτουν μεταγραφικά σενάρια και για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι συμπατριώτες του στη Βραζιλία, υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την οποία ωστόσο δεν κατονομάζουν, που ενδιαφέρεται για τον κεντρικό χαφ του Δικεφάλου. Και θεωρούν ότι μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, οι οποίες εκτιμώνται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι στην περίπτωση του Αουγκούστο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του το περασμένο φθινόπωρο και έγινε ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Με τις συνθήκες που επικρατούν, είναι μάλλον απαγορευτική κάθε σκέψη για την παραχώρηση ενός ακόμη, μετά τον Ίνγκασον, από τους παίκτες που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ακόμη και αν στην περίπτωση του Ισλανδού οι άνθρωποι του Δικεφάλου κινήθηκαν άμεσα και αντέδρασαν αποκτώντας τον Γουίλιαμ Τροστ- Εκόνγκ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

 Δύο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο στα ατομικά αγωνίσματα του διεθνούς τουρνουά της Κύπρου

Ο Παναθηναϊκός πάει για μια ζαριά τίτλου στο Φάληρο, ας το απολαύσουμε

Βασέρ: “Η Ferrari χρειάζεται ψυχραιμία, μπορεί να κλείσει το χάσμα από τη Red Bull”