offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα: “Το 4-1 δεν απεικονίζει όσα είδαμε στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν”

Κοινοποίηση

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε χαρακτήρα στο Μόναχο και με το 1-1, σε συνδυασμό και με το 3-0 του πρώτου προημιτελικού, πέταξε εκτός συνέχειας του Champions League την Μπάγερν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, που για τρίτη σερί σεζόν βρίσκεται στα ημιτελικά, ενώ υποστήριξε πως το συνολικό αποτέλεσμα του 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο αγώνων.

“Δεν ξέρω πώς θα συνέλθουμε για να παίξουμε απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Τώρα είναι μια δύσκολη στιγμή”, είπε αρχικά ο Ισπανός κόουτς και συνέχισε για το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν:

“Το αποτέλεσμα του 4-1 δεν δείχνει πραγματικά τι συνέβη στα δύο αυτά παιχνίδια, από τη δική μου άποψη. Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι διαφορετικό.

Η Μπάγερν πάντα με εντυπωσίαζε όταν ήμουν εδώ και πάντα εντυπωσιάζομαι όταν παίζω εναντίον της. Από το πρώτο λεπτό πάντα νιώθαμε ότι το παιχνίδι είχε έλεγχο.

Αυτό που κάναμε είναι απίστευτο, είμαστε στα ημιτελικά του Champions League. για τρίτη διαδοχική χρονιά. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες στον κόσμο είχαν την αίσθηση ότι αν θέλεις να κερδίσεις τη διοργάνωση, πρέπει να νικήσεις τη Ρεάλ. Πριν ήταν η Μπαρτσελόνα, τώρα είναι η Ρεάλ”, είπε ο Γκουαρδιολα

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Το ΣΕΦ μετατράπηκε σε γήπεδο βόλεϊ για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Αυγενάκης: “Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές”

Σάκκαρη: Με τη Μασάροβα στον τρίτο γύρο του Madrid Open η Μαρία