offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Σαββατοκύριακο με τα Περιφερειακά πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων

Κοινοποίηση

Τέταρτο και τελευταίο Περιφερειακό πρωτάθλημα αυτό το διήμερο, 10 και 11 Φεβρουαρίου, στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την περίοδο 2023-2024. Μία ακριβώς εβδομάδα μετά από το Περιφερειακό εφήβων-νεανίδων παίρνει σειρά η αντίστοιχη διοργάνωση για τους παμπαίδες και τις παγκορασίδες (αθλητές και αθλήτριες έως 13 ετών), η οποία θα γίνει σε τέσσερις περιοχές της χώρας, Στον Πειραιά για την Αττική, στην Καβάλα για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο και στη Χίο για το νησί. Για την Κρήτη δεν κατέστη δυνατό να επαναληφθούν οι ανάλογοι αγώνες, όπως στα προηγούμενα Περιφερειακά. Όσοι παμπαίδες και παγκορασίδες δήλωσαν από τη μεγαλόνησο, θ’ αγωνιστούν στην Αττική. Ο θεσμός θ’ αναδείξει τους τοπικούς νικητές και βέβαια θα δώσει προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων, που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Το κανάλι gre78 στο youtube θα είναι κοντά και σε αυτό το πρωτάθλημα στην Αττική και θα καλύψει τους αγώνες και με live streaming και με βιντεοσκόπηση. Παντού θα εφαρμοστεί σύστημα με γκρουπ στην αρχή και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη φάση.

Οι Περιφερειακοί αγώνες για την Αττική θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται να πάρουν μέρος 74 παιδιά από 29 σωματεία, ήτοι 55 παμπαίδες και 19 παγκορασίδες. Οι τελευταίες θ’ αρχίσουν και θα τελειώσουν αύριο.

Το πρωτάθλημα της Β. Ελλάδας θα γίνει αύριο Σάββατο στην Καβάλα. Οι τελικές δηλώσεις περιλάμβαναν 46 αθλητές και 19 αθλήτριες από 15 συλλόγους.

Το κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» στο Κουκούλι θα φιλοξενήσει και αυτό το πρωτάθλημα της Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή κι έχουν δηλώσει συμμετοχή 35 παμπαίδες και 9 παγκορασίδες από 7 σωματεία.

Στη Χίο τέλος, τα παιδιά θα δώσουν στις 11/02 τα παιχνίδια τους στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων. Στα τραπέζια θα βρεθούν 8 αγόρια και 8 κορίτσια από 4 σωματεία.  

Στο λινκ https://rb.gy/449op3 η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων σε κάθε περιοχή, όπως και τον αντίστοιχο αριθμό των προκρίσεων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Related posts

Europa League: Το πανόραμα των προημιτελικών

Το σήκωσε η Μάρθα στην Αμιάν

Μπρέσια – Βουλιαγμένη 10-11: Θρίαμβος για τον ΝΟΒ, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League