offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

World Powerlifting for All: World Powerlifting Greece Nationals Open Deadlift 2023

Κοινοποίηση
9u4a8841

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκάν τα World Powerlifting Greece Nationals Open Deadlift, στις 9-10/12/2023, στο Χαϊδάρι, από την World Powerlifting Greece (Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου) σε συνεργασία με το Rise Stronger – The Art of Strength Training, υπό την διεθνή ομοσπονδία World Powerlifting.

9u4a0192

Συμμετείχαν 30 άτομα άνδρες-γυναίκες στην κατηγορία Raw, 5 parky lifters στην κατηγορία World Powerlifting Parkinson, καθώς και τα Special Olympics Hellas με την συμεμτοχή της ομάδας Special Olympics Powerlifting. Ο σκοπός του δρώμενου πραγματοποιήθηκε, καθώς ήταν η συνύπαρξη ΑμεΑ και τυπικής ένταξης, να συμμετέχουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δίνοντας το μήνυμα World Powerlifting for All , καθώς και ‘ΝΑΙ στην Συμμετοχή ΟΧΙ στα Αναβολικά’ .

9u4a7953

Στα πλαίσια του event έγινε ενημέρωση του Erasmus+ project MUFFIN (Mastering the Underestimated Fundraising – Financial Literacy for Sports professionals), το οποίο σχετίζεται με την ανάπτυξη εργαλείων χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων και επαγγελματιών του αθλητισμού και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι προσβάσιμα σε επαγγελματίες του αθλητισμού, όπως μέλη του συμβουλίου, sportsmanagers, administrativestaff, coaches και trainers, μέσω μιας πλατφόρμας.

9u4a8198

Αξίζει να σημειωθεί ότι Best Overall Male ήταν ο Μάρκος Κυριακόπουλος με 265 kg και Best Overall Female η Αγγελική Κλαυδιανού με 160 kg. Μεγάλο πλήθος κόσμου παρακολούθησε το event, ανάμεσα τους και ο κ. Δημήτρης Τριπολιτσιώτης IFBB Pro Athlete, καθώς και υποστηρικτής της διοργάνωσης ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Fitness Trip.

9u4a0300
Officials
Final Poster Opendlnationals Insta Plus Spiros Copy Page 0001

Related posts

Σακοράφα: “Σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί ενεργοί για να φέρουμε το στίβο εκεί που οραματιζόμαστε”

ΑΕΚ για τα διαρκείας: “Ανταπόκριση που ξεπερνά τις καλύτερες προσδοκίες”

Μπαρτσελόνα: Ο Σοφιάν Άμραμπατ πιέζει για να πάει στους “μπλαουγκράνα”