offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας ο Ζαν Ζουλ

Κοινοποίηση

Ο Ζαν Ζουλ αναμένεται μέσα στη Δευτέρα (10/7) να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Άρη και να υπογράψει στους κίτρινους.

Τη φανέλα του Άρη ετοιμάζεται να φορέσει ο Ζαν Ζουλ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη εντός της Δευτέρας (10/7) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή τους στους κίτρινους.

Ο 25χρονος Καμερουνέζους αμυντικός χαφ, έχει συμβόλαιο με την πολωνική Γκόρνικ μέχρι το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτός ήταν άλλωστε, κι ο λόγος που δεν ακολούθησε την αποστολή στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο Ζουλ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Άρη.

Το 2016 ο 25χρονος έκανε το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και στις ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο, που τον εντόπισε σ’ ένα καμπ που έγινε στη Σενεγάλη.

Δύο χρόνια μετά αποχώρησε ως ελεύθερος για την Αλμπαθέτε και μετά από δύο δανεισμούς βρήκε ρόλο βασικού τη σεζόν 2020/21. Το ίδιο συνέβη με την Γκόρνικ Ζάμπριζε, που του έδωσε την ευκαιρία ως βασικό την τελευταία διετία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Βγήκε από τη ναφθαλίνη

Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Βack to back από τον Φαν Ζεντόνγκ, η Σουν Γινγκσά τον τίτλο στο απλό γυναικών

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Πρώτος ο Κιοσελόγλου, 2η η Τζενίδη στο απλό του επιπέδου Β