offside24.gr
Image default
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Η Βέροια αγκαλιάζει τις μικρές ηλικίες αυτό το τριήμερο για το 9ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Κοινοποίηση

Η Βέροια υποδέχεται με θέρμη την Παρασκευή 12/01 τους αθλητές και τις αθλήτριες, που εκφράζουν το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τους δίνει την ευκαιρία για μία ακόμα πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία. Τόπος δράσης και αυτή τη χρονιά το κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο, όπου το Σαββατοκύριακο 13 και 14/01 διεξάγεται το 5ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην περίοδο 2023-2024. Θα είναι το 1ο φετινό στη Βόρεια Ελλάδα, το προτελευταίο της σειράς (θ’ απομένει εκείνο της Αλεξανδρούπολης), αλλά κυρίως το 9ο αυτής της μορφής, που φιλοξενεί η υπέροχη πόλη με την εξαιρετική αθλητική δραστηριότητα και την αναμφισβήτητη αγάπη της για το ολυμπιακό άθλημα. Φυσικά αφιερωμένο πάντα στη μνήμη του ντόπιου αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φώτη Τσιαλτζούδη, ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2003. Στο όπεν πρόκειται να πάρουν μέρος 248 αγόρια και κορίτσια από 43 σωματεία όλης της χώρας κι εκτός απροόπτου θα σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών για φέτος. Διοργανώτρια η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ και τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας) και του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας. Εξόχως σημαντικό ότι θα υπάρξει και τις δύο μέρες απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ μέσα από το κανάλι gre78 στο youtube, τον χορηγό της ομοσπονδίας στη WEB TV.

Όπως σταθερά συμβαίνει εδώ και καιρό, αποτυπώνοντας και το ζωηρό ενδιαφέρον αθλητών και σωματείων, θα γίνουν και στη Βέροια οι κλασικές οκτώ κατηγορίες από το μίνι παμπαιδικό μέχρι το εφηβικό. Οι 248 δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 44 έφηβους, 12 νεάνιδες, 60 παίδες, 13 κορασίδες, 52 παμπαίδες, 12 παγκορασίδες, 33 μίνι παμπαίδες και 22 μίνι παγκορασίδες.

Πέρα από τα δύο σωματεία της Βέροιας, συνέχεια εκείνων που άρχισαν να γράφουν την ιστορία στην πόλη από τη δεκαετία του ’80, θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τις Σέρρες, τα Χανιά, την Πάτρα, την Κορινθία, την Καβάλα, τη Φλώρινα την Καστοριά    την Ορεστιάδα, τη Χίο, τη Λάρισα, την Κοζάνη, την Έδεσσα, τα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα.

Πολλά δυνατά ονόματα στις ηλικίες μέχρι 19 ετών εγγυώνται και φέτος το θέαμα και τον συναγωνισμό. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Διονύσης Τιμαμόπουλος και ο Γιάννη Κούτρα στους εφήβους, η Στέλλα Τζαρίδου και η Δήμητρα Πετσίβα στις νεάνιδες, ο Κώστας Φάκαρος και ο Γιάννης Κιοσελόγλου στους παίδες, η Βασιλική Μπουλά και η Χριστίνα Τζενίδη στις κορασίδες, ο Γιώργος Σασσάνης και ο Απόστολος Βατσακλής στους παμπαίδες, η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη και η Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, ο Νίκος Αλεξίδης και ο Γιάννης Στογιάννης στους μίνι παμπαίδες, η Αργυρώ Κουτρουμπά και η Φωτεινή-Αικατερίνη Παπαλέξη στις μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες στη σάλα του Φιλίππειου θα διεξαχθούν σε 16 τραπέζια. Το πρόγραμμα ανοίγει μεθαύριο 13/11 στις 08:40 με τους ομίλους των παμπαίδων. Θα ολοκληρωθεί μετά από 12 και πλέον ώρες με το τελευταίο ωράριο της ημέρας να είναι στις 21:00. Επίσης στις 08:40 θ’ αρχίσουν οι αγώνες της Κυριακής 14/11, που έχουν μόνο κυρίως ταμπλό και ματς διαβάθμισης. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών έχουν οριστεί για τις 18:00. Το πρόγραμμα στο ανοικτό πρωτάθλημα Βέροιας εις μνήμη Φώτη Τσιαλτζούδη βρίσκεται αναλυτικά στο λινκ https://shorturl.at/DFJKM.

Οι ντόπιοι οικοδεσπότες έχουν τοποθετήσει την αφίσα του τουρνουά στην κεντρική πλατεία Ωρολογίου, όπως και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ έχουν διαφημίσει το τουρνουά και στα τοπικά ΜΜΕ. Σε μία από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τοπικά σωματεία προσκαλούν τον κόσμο στο γυμναστήριο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από αθλητές στη Βέροια στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Περίπου 250 αθλητές μαζί με γονείς και προπονητές θα μας τιμήσουν και θα παρευρεθούν και φέτος για το πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ελάτε να απολαύσετε το υπέροχο άθλημα του πινγκ -πονγκ, να παρακολουθήσετε σημαντικούς αγώνες, να γνωρίσετε αθλητές από όλη την Ελλάδα. Σας περιμένουμε». Για τις καιρικές συνθήκες να σημειωθεί μόνο ότι προβλέπεται κρύο αλλά με ηλιοφάνεια.

Για όσους αθλητές θέλουν να προπονηθούν την Παρασκευή στη σάλα του γυμναστηρίου ο ΑΣΕΑ και ο ΟΕΑ κάνουν γνωστό ότι θα είναι διαθέσιμη στις 8μμ. Το πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου προβλέπει χρόνο για προθέρμανση, αλλά υπάρχει και προπονητήριο κάτω από τη σάλα, στο οποίο οι αθλητές θα μπορούν να πηγαίνουν μαζί με εκπρόσωπο του σωματείου τους.

Τέλος, τα δύο σωματεία έχουν εξασφαλίσει παροχές προς τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς με σακουλίτσες, που θα έχουν νερό, μπανάνα, αναψυκτικό, ντόνατς και κρουασάν.  

Η διοργάνωση έχει και φέτος μεγάλη χορηγική στήριξη. Είναι δίπλα της συνολικά 21 εταιρίες και είναι οι ακόλουθες:

FAST FOOD Γιάννης

Κλινική Ευαγγελισμός

Κουφώματα TEDESCO

Ηλίας Πρωτόγερος

Καφέ BRUNO

Σάντουιτς PANINI

DONUTS MR TONY

Γαβριηλίδης HYUNDAI

Τέρψις Νάουσα

GOODYS

Ταβέρνα στα καλά καθούμενα

Κριαράς μπουγάτσα

COFFEEBERRY

Ήδη προικός Μακράκης

Γραφικές τέχνες LOGOGRAF

Ανθή φυτά Λευτέρης

Πίτσα ROMA

Ξενοδοχείο VILLA ELIA

Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον

Ξενοδοχείο Μακεδονία

Ξενοδοχείο κτήμα Καψάλη

Επιπλέον υπάρχουν οι σταθεροί χορηγοί της ομοσπονδίας STIGA Table Tennis, Gerflor Group, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, KOUSgroup, Όμιλος Ευρωκλινικής, έπαθλα ΖΕΥΣ, HeaDS και Genesis pharma.

Related posts

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Νίκησαν δύσκολα 3-1 το Λουξεμβούργο και μένουν στο παιχνίδι της ανόδου οι παίδες

Η Βέροια ικανοποίησε κάθε προσδοκία στο 9ο αναπτυξιακό τουρνουά της

 Σε τέσσερις περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων