offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, αλλά τον απέρριψαν για δύο λόγους

Κοινοποίηση

Ο Νεϊμάρ ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με τους εκπροσώπους του να τον προτείνουν στους “μπλαουγκράνα”, αλλά εκείνοι να απορρίπτουν την περίπτωσή του για δύο λόγους.

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή στους ανθρώπους της ομάδας ο Νεϊμάρ, με τους “μπλαουγκράνα” να τον απορρίπτουν για οικονομικούς, αλλά και για πειθαρχικούς λόγους, σύμφωνα με τη MundoDeportivo.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 κι επομένως το ενδεχόμενο αποχώρησής του οδηγεί σε υψηλές απαιτήσεις από πλευράς συλλόγου.

Αυτός ήταν κι ο ένας λόγος που οι ιθύνοντες των Καταλανών αρνήθηκαν την επιστροφή του 31χρονου, θεωρώντας ότι οικονομικά ο σύλλογος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος της μεταγραφής του και τις απαιτήσεις των Παριζιάνων.

Παράλληλα, θεωρούσαν με τη συμπεριφορά του ότι θα προκαλούσε προβλήματα στα αποδυτήρια και θα διατάρασσε την ηρεμία που επικρατεί.

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ τον πρότειναν στην Μπαρτσελόνα, όταν έγινε γνωστό πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα επέστρεφε στην ομάδα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλουτίνοφ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πάει στο Τορόντο για λόγους ξεκούρασης

MundoBasket 2023: Οι Φιλιππίνες θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ προσέλευσης σε έναν αγώνα, στοχεύουν στους 46.000 θεατές στην πρεμιέρα