offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ, ήταν πιο αποτελεσματικός»

Κοινοποίηση

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν… κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.
Στον παράγοντα αποτελεσματικότητα στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την αποψινή (2/10) ήττα της ΑΕΚ στην Κρήτη με 2-0, όπου παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός σχολίασε πως ο ΟΦΗ έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα στην ομάδα του. «Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ επί των ημερών μου. Είναι αλήθεια ότι ξανακάναμε κάποια λάθη, δεχτήκαμε γρήγορο γκολ σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στο αντίπαλο τέρμα και κάποιες άλλες παίζαμε ένα παιχνίδι όχι πολύ ξεκάθαρο. Προφανώς και ο αντίπαλος έχει κάποιες αξίες και κάποια πλεονεκτήματα, εμείς έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές οι ποδοσφαιριστές τα δίνουνε όλα και κάποιες φορές τα πόδια δεν ακολουθούν τη θέληση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε ευστοχία όταν έφτανε μπροστά στο τέρμα και τώρα που έβλεπα τα νούμερά, είναι συνήθως αυτά που κάνουμε εμείς», σχολίασε αρχικά σε ερώτηση αν η ΑΕΚ του «Γεντί Κουλέ» ήταν η χειρότερη επί ημερών του.

Και συνέχισε. «Είχαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο την κατοχή της μπάλας και από την άλλη πλευρά βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος έφτασε πολύ λιγότερες φορές στο δικό μας τέρμα, έκανε λίγες πάσες περίπου 100, όμως ήταν πιο αποτελεσματικός».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «ναι, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Για αυτό μίλησα για την αποτελεσματικότητα του αντιπάλου και για αυτό τον συγχαίρω».

Related posts

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στη διοργάνωση

Η Αναντολού Εφές χάνει τον Γουίλ Κλάιμπερν για έξι εβδομάδες και τον Ροντρίγκ Μπομπουά για τρεις

Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε ο Μάικ Μπράουν, coach της χρονιάς στο NBA, για χάρη του Βεζένκοβ