offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγήκε από τη ναφθαλίνη

Κοινοποίηση

Καλό ήταν το όνειρο, μας τα χάλασε στο happy end χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ακουμπήσαμε στο ταμείο, πλήρωσαν καλά 4άδα και 3άδες. Αντιθέτως στην Ελλάδα δε βρήκαμε στόχο, κάτι που δεν έκανε κι η Ντινάμο στη Γερμανία αφού έχασε πολλές ευκαιρίες έχοντας δύο δοκάρια και τελικά έμεινε εκεί το 1-0 απ’ το ημίχρονο, αφήνοντάς με να βλέπω τα αμφίσκορα σε Μιραντές και Νασιονάλ να βγαίνουν νωρίς.

Ουκρανία – Ιταλία

Μόνο νίκη ψάχνουν οι Ουκρανοί για την πρόκριση, για δύο αποτελέσματα πάνε οι Ιταλοί. Σε ουδέτερο φυσικά θα διεξαχθεί ο αγώνας ελέω πολέμου, προφανώς και υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα μεσοεπιθετικά για τους Ιταλούς σε σχέση με τους Ουκρανούς, θεωρώ όμως πως οι τυπικά γηπεδούχοι μπορούν να βρουν τέρμα απέναντι στην Ιταλική άμυνα.

Σφυρίζει η ‘’πριμαντόνα’’ της Ισπανίας και αγαπημένος του Ράγκα Μανθάνο, θα δείξει το ταπεραμέντο του καθώς πρόκειται για εκτός συνόρων παιχνίδι και τα βεντετιλίκια του τα κρατάει μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αρκετές κάρτες δέχονται αμφότερες, G/G +να δεχτούν από μια κάρτα οι δύο ομάδες (2,00)

Σλοβενία – Καζακστάν

Ταξιδεύει στη Λιουμπλιάνα μόνο για το τρίποντο το Καζακστάν, μαξιλαράκι του 1Χ κρατάει η Σλοβενία. Αήττητοι εντός οι Σλοβένοι, από 3 σερί κομπόστες έρχεται το Καζακστάν με το αμφίσκορο να καλοπληρώνει στο (2,15), θα προσθέσω και την επιλογή της μιας κάρτας και για τις δύο φτάνοντας στο (2,40)

Τσεχία – Μολδαβία

Μάλλον επειδή οι Τσέχοι αποκλείονται μόνο με ήττα απόψε, είπαν να το ρίξουν στην Ντόλτσε Βίτα και να ξενυχτήσουν στο εξωτικό και γεμάτο πειρασμούς Όλομουτς της Μοράβιας. Οι τρεις μερακλήδες ΚουφάλΚούχτα με τον ‘’δικό’’ μας Μπράμπερτς αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ κι οι φήμες περί απομάκρυνσης του coach Ζιλχαβί σε περίπτωση αποκλεισμού φούντωσαν εκ νέου. Όλα για όλα η Μολδαβία, σκοράρει εσχάτως κι αφού ψάχνει μόνο νίκη θα επιτεθεί.

Κερασάκι σε όλη αυτή την ‘’σουρεάλ’’ ατμόσφαιρα το Ελβετικό στραγάλι ο Sandro Scharer, που βγήκε από τη ναφθαλίνη σε ότι αφορά τα εκτός συνόρων παιχνίδια και κάνει ντεμπούτο απόψε στον ‘’τελικό’’ του Όλομουτς. Με 29 κίτρινες και 2 απ’ ευθείας κόκκινες σε έξι αγώνες δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητος. Να δεχτούν 2+ κάρτες οι δύο ομάδες (1,85)

Related posts

Μπαλτάκος: “Λυπάμαι που ο τελικός διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών, να μην επαναληφθεί στο μέλλον”

Ρονάλντο: Ιστορικό ρεκόρ, φτάνει τις 200 συμμετοχές με την Πορτογαλία στο ματς με την Ισλανδία

Τεν Χαχ: “Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Σίτι για να τους αποτρέψουμε την κατάκτηση του τρεμπλ”