offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τούρκος Μπιτίμ στο στόχαστρο σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας “Sports Digitale” ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Ονουράλπ Μπιτίμ (24 χρονών, 1.96 μέτρα), που είχε σεζόν καριέρας με την Μπούρσασπορ την φετινή χρονιά.

Ο Ονουράλπ Μπιτίμ (24 χρονών, 1.96 μέτρα) είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα “Sports Digitale”.

Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, είχε την αγωνιστική του έκρηξη την τελευταία διετία στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπούρσασπορ.

Την φετινή σεζόν ο Μπιτίμ είχε 18.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο με 40.9% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 18.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 32.3% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο Μπιτίμ είναι ένας αθλητικός γκαρντ/φόργουορντ, που για χρόνια θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τουρκικού μπάσκετ. Την φετινή σεζόν η Μπούρσασπορ αποφάσισε να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες με την μπάλα στα χέρια, με τον Τούρκο να λάμπει σε αυτό τον ρόλο και να έχει σεζόν καριέρας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Στην Ισπανία θ’ αγωνιστεί και για το Europe Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός ΑΟ

Ολυμπιακός: Κάναν και Πίτερς συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα

Ψήλωσε με Σανλί η Φενέρμπαχτσε, υπέγραψε για δύο χρόνια ο Τούρκος σέντερ