offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει να κλείσει άμεσα και τον Κίνι, προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ιμπόρα

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κλείσει άμεσα και τον δεξιό μπακ Κίνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα, ενώ για τον Ιμπόρα απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει άμεσα για την απόκτηση του Κίνι που έχει μείνει ελεύθερος από τη Γρανάδα. Ο 33χρονος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και μπορεί μόνος του να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κίνι είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα και στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να τον φέρουν στον Πειραιά για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ρόντινεϊ. Είναι θεωρητικά μια εύκολη περίπτωση για τους ερυθρόλευκους.

Ο έμπειρος μπακ, ο οποίος παίζει κυρίως στα δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, έχει αγωνιστεί έως τώρα μόνο στην Ισπανία και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα, στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

Κλεισμένος ο Ιμπόρα

Από ‘κει και πέρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Βιθέντε Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μέσος της Βιγιαρεάλ, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Λεβάντε, τα έχει βρει σε όλα από τους ερυθρόλευκους και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για το οριστικό deal και την ανακοίνωσή του.

Είναι ο εκλεκτός του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Ολυμπιακό να κινείται υπό άκρα μυστικότητα και να τελειώνει ουσιαστικά τη μεταγραφή του.

Ο Ιμπόρα θα αποτελέσει το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 35χρονος (σ.σ. 16 Ιανουαρίου 1988) Ισπανός μέσος έχει μια πλούσια θητεία στη La Liga με τις φανέλες των Λεβέντε, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ ενώ αγωνίστηκε και για τρία χρόνια στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ.

Θέλει τον Ζινκερνάγκελ η Τράμπζονσπορ

Εξάλλου, ο Νέναντ Μπιέλιτσα θέλει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στην Τράζμπονσπορ και προσπαθεί να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Τραπεζούντας έκανε προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ για τον Δανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, εντούτοις ο Ολυμπιακός αξιώνει περισσότερα.

Ενδιαφέρον για τον Ζινκερνάγκελ υπάρχει και από το Βέλγιο μετά την καλή παρουσία του στη Σταντάρ Λιέγης. Ο 28χρονος βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία και αξιολογείται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μάλιστα, έπαιξε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του σαββατιάτικου φιλικού με την Σλοβάτσκο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Λίβερπουλ: Η Αλ Ιτιχάντ πάει για το “μπαμ” με τον Σαλάχ, το αστρονομικό ποσό που δίνει

Α1 χάντμπολ γυναικών: Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά με την Πυλαία

admin

Ο Άρης κυνηγάει την επιστροφή του Μποχωρίδη στη Θεσσαλονίκη