offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκάλεσε τον γιατρό που ανέλαβε την αποθεραπεία του ως τον “Λεμπρόν Τζέιμς των ποδιών”

Κοινοποίηση

α μην κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Υπάρχει ένα πράγμα που δεν λείπει από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: Πίστη στις ικανότητές του. Αν η καριέρα του δεν το δείχνει αυτό, σίγουρα η δήλωση που έκανε μετά την επιστροφή του στα παρκέ στον αγώνα με τους Μπουλς έπειτα από απουσία 13 αγώνων το έδειξε με τον πιο εμφανή τρόπο.

Ο “Βασιλιάς” κλήθηκε κάποια στιγμή να απαντήσει στην ερώτηση για το αν του πρότεινε κάποιος γιατρός να υποβληθεί σε εγχείρηση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι που τον κράτησε εκτός δράσης. Και η απάντησή του έδειξε πολλά, τόσο για την αποθεραπεία του, όσο και για την αυτοπεποίθησή του.

“Δύο γιατροί πρότειναν να κάνω εγχείρηση” δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, πριν απαντήσει στην συνέχεια στην ερώτηση γιατί δεν άκουσε την συμβουλή τους: “Επειδή πήγα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς των ποδιών και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω επέμβαση”.

Κλείνοντας, ο ΛεΜπρόν προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την σοβαρότητα του τραυματισμού του: “Έσκισα έναν τένοντα στο πόδι μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι η ανάρρωσή μου ήταν η πιο γρήγορη που έχουν δει. Δεν ξέρω αν τελικά θα κάνω εγχείρηση το καλοκαίρι. Θα πρέπει να βγάλω ξανά μαγνητική”.

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του ΛεΜπρόν:

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αλκαράθ – Τζόκοβιτς: Η ώρα και το κανάλι του σπουδαίου ημιτελικού του Roland Garros

NBA: Ανατροπή με Κέβιν Πόρτερ, η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι δεν την χτύπησε

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ