offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Κάναν και Πίτερς συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα

Κοινοποίηση

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να φορούν τη σεζόν 2023/24 οι Αϊζέια Κάναν και Άλεκ Πίτερς, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν θα “βγουν” από τις δύο συμφωνίες, βάσει του σχετικού δικαιώματος που έχουν.

Παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι και τη σεζόν 2023/24 οι Αϊζέια Κάναν και Άλεκ Πίτερς. Σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία από την πλευρά των ερυθρολεύκων για να βγουν από τις δύο συμφωνίες. Κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί. Αμφότεροι γνωρίζουν -σε προφορικό επίπεδο- πως υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν, κάτι που θα επιβεβαιωθεί πρακτικά εντός των προσεχών ωρών.

Έτσι, το rotation των ξένων δεν θα αλλάξει σε ό,τι αφορά στις δικές τους περιπτώσεις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να διατηρεί σε μεγάλο ποσοστό αναλλοίωτο τον κορμό του Ολυμπιακού. Ο μοναδικός αστερίσκος (για το τυπικό της υπόθεσης το αναφέρουμε) αφορά στο NBA out που έχει ο Άλεκ Πίτερς στο δικό του συμβόλαιο, ένας όρος που λήγει στις 30 Ιουλίου.

Βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάτι για εκείνον στο ΝΒΑ -δεν το αποζητά κι ο ίδιος άλλωστε.

Η παραμονή των δύο Αμερικανών στο ΣΕΦ ήταν ειλημμένη απόφαση, όπως έχει μεταφέρει στο SPORT24 εδώ και καιρό ο Σπύρος Καβαλιεράτος. Εξάλλου και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όταν είχε ρωτηθεί για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς από τον Παντελή Διαμαντόπουλο, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Show Must Go On LIVE, είχε δηλώσει πως αν μπορούσε θα κρατούσε όλους τους παίκτες από περσινό ρόστερ του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως τη σεζόν 2022/23 ο Κάναν μέτρησε 6.3 πόντους (38.2% τρίποντο), 1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ αντίστοιχα ο Πίτερς είχε 4.6 πόντους (41.1% τρίποντο) και 2.5 ριμπάουντ σε 37 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ασχολούνται εντατικά με την υπόθεση του Κώστα Σλούκα, αφού η τετράωρη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Έλληνα γκαρντ στην Arcadia δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να κάνουν νέο ραντεβού.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν την αποδέσμευση του Νίκολα Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα, αφού τα έχουν βρει σε μεγάλο βαθμό με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ, για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Σάσα Βεζένκοβ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων: Στο καθοριστικό ματς για την άνοδο νεάνιδες και παίδες, στις θέσεις 21-22 τερμάτισαν οι έφηβοι

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Στον γύρο των «32» του μικτού Κιοσελόγλου/Τζενίδη – Προκρίθηκε στο επίπεδο Α του απλού ο Αλεξούδης

NBA: Η βαθμολογία σε Ανατολή και Δύση μετά τις νίκες των Κλίπερς, Καβαλίερς και Πέλικανς