offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

NBA, Σπερς: Ο Πόποβιτς έμεινε και υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο προπονητή στην ιστορία της λίγκας

Κοινοποίηση

Οι Σπερς ανακοίνωσαν ότι ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο τον έκανε αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του NBA.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα κλείσει την προπονητική του καριέρα στους Σπερς. Όχι πως υπήρχε αμφιβολία για αυτό, αλλά πλέον είναι και επίσημο, με το Σαν Αντόνιο να ανακοινώνει ότι ο 74χρονος τεχνικός (και πρόεδρος της ομάδας) υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 80 εκατ. δολαρίων.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο έκανε αυτόματα τον Πόποβιτς τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στην ιστορία του NBA, με τον ηγέτη των Σπερς να ξεπερνάει τον Μόντι Γουίλιαμς, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε εξαετή συμφωνία αξίας 78.5 εκατ. δολαρίων με τους Πίστονς.

Όπως γίνεται σαφές, τα “Σπιρούνια” ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν στον άνθρωπο που κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το 1996 και έχει οδηγήσει τον οργανισμό σε 5 πρωταθλήματα ότι σέβονται όσα προσφέρει, δίνοντάς του ακόμα ένα κίνητρο ενόψει μίας σεζόν που θα έχει υπό τις οδηγίες του το παιδί θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αλκαράθ – Τζόκοβιτς: Πού θα δείτε τον τεράστιο ημιτελικό του Roland Garros

Τσιτσιπάς για Madrid Open: “Είμαι ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο”

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα δεν άφησε στιγμή το Κύπελλο από την αγκαλιά του