offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ άνοιξε την πόρτα της επιστροφής

Κοινοποίηση

Ο Γουίλι Ερνγανκόμεθ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ισπανία, εκεί όπου η Ρεάλ διατηρεί τα δικαιώματά του. Η κίνηση του Ισπανού σέντερ που άνοιξε την πόρτα για την επιστροφή και τι ισχύει με το tanteo.

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ευρώπη δείχνει ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Ο 29χρονος σέντερ κατέθεσε τα χαρτιά του στην ACB, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στη Liga Endesa τη σεζόν 2023/24, αν το επιθυμεί. Τα δικαιώματά του εκεί διατηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το 2013 έως και το 2016, όταν και έφυγε για το NBA.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σύμφωνα με όσα προβλέπει το tanteo, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά υπάρξει από τις ομάδες της Liga Endesa για τον MVP του EuroBasket 2022. Οι σχετικές προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέσα στις επόμενες 13 ημέρες, ενώ η πρωταθλήτρια της EuroLeague 2023 θα έχει την δυνατότητα να τις ματσάρει έως και 5 ημέρες αργότερα.

Ωστόσο, η βασίλισσα μάλλον δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την ισπανική αγορά, αφού εκεί, μόνο η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό, όμως αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει, δεδομένου ότι οι Μπλαουγκράνα θα πάνε σε μείωση του μπάτζετ τους, ψάχνοντας ένα τρόπο να απεμπλακούν από το βαρύ συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς.

Θυμίζουμε πως ο Ερνανγκόμεθ αποδεσμεύτηκε πριν από μερικά 24ωρα από τους Πέλικανς, ενώ για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί τόσο ο Παναθηναϊκός -όπως αποκάλυψε το SPORT24- όσο και η Φενέρμπαχτσε.

Στο κόλπο έχει μπει βέβαια και η Ρεάλ, βλέποντας πως δεν μπορεί -τουλάχιστον για την ώρα- να τα βρει με τον Έντι Ταβάρες για πρόωρη ανανέωση, την ώρα που ηχούν σειρήνες από το NBA και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τον ψηλό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός – Άρης: Πού θα δείτε τον πρώτο αγώνα για τα playoffs της Basket League

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
ΗμιΜαραθώνιος Αθήνας: Με 19.000 δρομείς σε αναμονή για την εκκίνηση

“Έπιασε” τις 200 συμμετοχές ο Καρέλης