offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

MundoBasket 2023: Με Ρούμπιο, Γιουλ και Ρούντι οι κλήσεις του Σκαριόλο

Κοινοποίηση

Τα ονόματα των Ρίκι Ρούμπιο, Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ ξεχωρίζουν στις κλήσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει του MundoBasket 2023. Αναλυτικά οι 16 παίκτες που θα βρθεούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του MundoBasket 2023. Μεγάλη επιστροφή για τον Ρίκι Ρούμπιο, τον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ο οποίος απουσίασε από το EuroBasket 2022 λόγω τραυματισμού. Ξανά παρόντες οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Γιου (σσ. που είχε κληθεί και στην περσινή προετοιμασία, αλλά έχασε τελικά το Ευρωπαϊκό, λόγω τραυματισμού).

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ισπανίας: Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Ρίκι Ρούμπιο και Σέμπας Σάιθ.

Θυμίζουμε πως ο Λορέντζο Μπράουν δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο, λόγω τραυματισμού και όπως βλέπουμε η Ισπανία θα κατέβει στη διοργάνωση χωρίς να νατουραλιζέ. Η Ισπανία στο MundoBasket 2023 έχει τοποθετηθεί στον 7ο όμιλο μαζί με τη Βραζιλία, το Ιράν και την Ακτή Ελεφαντοστού.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η κόρη του Νίκου Γκάλη και η Εθνική στην 5η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος cheerleading

Από τις Μυκήνες στην Καλαμάτα μέσα από μία ιστορική διαδρομή

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Δέκα NBAερς ψήφισαν τα φαβορί για το βάθρο, μόνο ένας έδωσε μετάλλιο στην Ελλάδα