offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε 1ος στην Α1 ανδρών ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΜΑΔΕΣΗΣ ΤΟΝ ΛΕΜΠΕΣΟΝ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Κοινοποίηση

Αγωνιστικός «μαραθώνιος», που κράτησε 14,5 ώρες, σήμερα 06/01 στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, χαρακτηρίστηκε από ανακατατάξεις στην κορυφή σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα, από ματς γεμάτα θέαμα, πάθος και σασπένς κι από εκπλήξεις σε ατομικό επίπεδο! Στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών έγινε ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που τέλειωσε σχεδόν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 και με συνολικά δύο νίκες σε εξ αναβολής αναμετρήσεις έκανε το 6 στα 6 και πέρασε μόνος 1ος στην κατάταξη. Ειδήσεις ωστόσο, προέκυψαν και σε ατομικό επίπεδο από τον συγκεκριμένο αγώνα, διότι οι νίκες του 18χρονου Αλέξανδρου Μαδέση επί του Γάλλου πρωταθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών Εμμανουέλ Λεμπεσόν και του 20χρονου Ιάκωβου Αϊβατίδη επί του βασικού αθλητή της εθνικής μας ομάδας ανδρών Κωνσταντίνου Αγγελάκη συνιστούν μεγάλες εκπλήξεις! Στην Α2 των ανδρών ο ΔΑΟ Ταύρου συνέχισε νικηφόρα και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής. Στην Α1 γυναικών ο Ολυμπιακός αύξησε το αήττητο στην έναρξη του 2ου γύρου, ενώ στην Α2 γυναικών είχαμε μόνο δύο εξ αναβολής ματς. Γενικά επικράτησαν τα φαβορί, ωστόσο καταγράφηκαν κι άλλα απρόσμενα ατομικά αποτελέσματα στις δύο κατηγορίες, ενώ οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετική αγωνιστική δράση μέσα από το ολοήμερο live για την Α1 στο κανάλι gre78 στο youtube, που περιλάμβανε επτά αγώνες (στο λινκ 2023-24 A1 Men – Women Live streaming 5 games 06/01/2024, 09:00 – 19:00). Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν αναλυτικά στην ιστοσελίδα των αγώνων https://app.ttscore.io/customer/24,

Στην Α1 κατηγορία των ανδρών το Σάββατο έγιναν μόνο τα εξ αναβολής παιχνίδια του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου (θυμίζουμε πως είχαν αναβληθεί λόγω της συμμετοχής του Στάθη Μανωλόπουλου και του Μαδέση στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου). Ο Παναθηναϊκός μεγάλωσε το σερί του και προσπέρασε τον Ολυμπιακό, πάντως δυσκολεύτηκε στον βραδινό αγώνα με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική. Εν τέλει δικαίωσε τις προβλέψεις με σκορ 4-2 παίρνοντας δύο νίκες από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και μία από τον Λεμπεσόν και τον Αγγελάκη. Ωστόσο, οι επί μέρους νίκες της ΑΕΚ προκάλεσαν τεράστια αίσθηση.

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΜΑΔΕΣΗΣ ΤΟΝ ΛΕΜΠΕΣΟΝ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Ο διεθνής έφηβος Μαδέσης στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι έχανε 7-3 και 9-6 από τον Λεμπεσόν και γύρισε εντυπωσιακά την κατάσταση για το 3-2 με πέντε διαδοχικούς πόντους! Ο Λεμπεσόν, που γνώρισε την πρώτη του ήττα στην ελληνική Α1, είναι πρωταθλητής Ευρώπης σε απλό (2016) και διπλό μικτό (2022) κι εν ενεργεία διεθνής.

Με το σκορ ομάδων στο 3-1 ο Αϊβατίδης, σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό Νέων ανδρών, πήγε επίσης κόντρα στα προγνωστικά και  λύγισε τον αμυντικό Αγγελάκη με 3-1 σετ. Ο τελευταίος κατέκτησε πριν από λίγο καιρό τη 2η θέση στο διπλό στο διεθνές τουρνουά της Ιταλίας, πέρσι στην Α1 είχε φτάσει να νικήσει τρεις πρωτοκλασάτους ξένους του Ολυμπιακού και είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2020.

Σε ατομικό επίπεδο σημειώθηκαν κι άλλες εκπλήξεις. Ο Ανέστης Γιοβάς του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης έκαμψε τον Γάλλο Αντουάν Ντογιέν της ΑΕΚ με 3-2 σετ. Ο Στράτος Δαμιανής του Πέρα έχανε 2-0 από τον Σουηδό Άντον Χορτ (επίσης της ΑΕΚ) και νίκησε 3-2.

Επίσης για τον Παναθηναϊκό, να σημειωθεί ότι στη νίκη επί του Ρεθύμνου ο Αγγελάκης και ο Κωνσταντινόπουλος πήγαν στα πέντε σετ με τον Ιάσονα Κορδούτη, ενώ η μοναδική νίκη των Κρητικών ήρθε από τον πολύπειρο Ισπανό Χέσους Καντέρο με 3-0 επί του Κωνσταντινόπουλου. ΑΕΚ και Ρέθυμνο κινούνται για την πρώτη 4άδα μετά τα εξ αναβολής ματς.

Στην Α1 των γυναικών έκλεισε ο 1ος γύρος με την 7η αγωνιστική και άρχισε ο 2ος  με την 8η. Γενικά σήμερα επικράτησαν οι ομάδες της πρώτης 4άδας και ηττήθηκαν εκείνες, που καλύπτουν τις θέσεις 5-8. Ο Ολυμπιακός αύξησε εύκολα τα απόλυτο των επιτυχιών, αλλά η είδηση ήταν στη σύνθεσή του. Στη δεύτερη συνεργασία της με την ομάδα έκανε τις πρώτες φετινές εμφανίσεις της η σπουδαία Λι Φεν, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών. Μετά από πολύ καιρό επίσης, επανεμφανίστηκε στην Α1 η Μαρία Χριστοφοράκη, που ζει στη Σουηδία και εργάζεται ως προπονήτρια για την ομοσπονδία της σκανδιναβικής χώρας.

Το καλύτερο σκηνικό βεβαίως, σημειώθηκε… έξω από τα παραβάν με την κίνηση αγάπης, την οποία κανόνισε η Σουηδέζα Λι Φεν  προς την Όλγα Γεωργοπούλου για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει. Στην προσφορά της ανθοδέσμης από τη Σουηδέζα και τον Ντιμίτρι Οβτσάροφ ήταν η κάμερα του gre 78 κι έφτιαξε σχετικό βιντεάκι στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=_0VWIfpSDo8.

Πολύ γερή η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τις Σάρισες Φλώρινας. Η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε στο διπλό με τις Ιωάννα Γερασιμάτου/Μαρία Γιόβκοβα (3-1 απέναντι σε Λιου Τζούντιθ/Ανέτα Μασούτι) και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας.   

Στην Α2 ανδρών επίσης σήμερα διεξήχθησαν η 7η και η 8η αγωνιστική. Ξεχώριζαν οι αναμετρήσεις του ΔΑΟΤ με τον μέχρι σήμερα συγκάτοικό του στη κορυφή ΑΣΕΑ Καβάλας και τον ΑΣΕΑ Σάρισες. Η ομάδα του Ταύρου πέτυχε ισάριθμες νίκες και πλέον είναι μόνη  της στο ρετιρέ. Ατομικά έκαναν εντύπωση οι νίκες του Κωνσταντίνου Μηλικούδη της Καβάλας κόντρα στον Σέρβο διεθνή Νικόλα Μαρίνκοβτς και τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού εφήβων Σωκράτη Γιαννούτσο, ενώ τον τελευταίο νίκησε και ο Φώτης Αρβανίτης των Σαρισών. Και στις επόμενες θέσεις είχε ανακατατάξεις, καθώς ισοβαθμούν πλέον στην 3η θέση ο Φοίνικας Πειραιά και η Ελευσίνα, που είχαν από δύο νίκες.    

Στην Α2 γυναικών έγιναν μόνο δύο εξ αναβολής ματς του ΠΚΔ Ταύρου (είχαν επίσης αναβληθεί τον Δεκέμβριο για υποχρεώσεις της Άλκηστις Κασίμη και της Μαύρας Κοντοπούλου στη Λευκωσία). Ντέρμπι ήταν και τα δύο παιχνίδια, το ΠΚΔΤ κατέβαλλε το πρωί τον Φοίνικα Πειραιά με 4-2 και το βράδυ τα Ταταύλα με 4-3. Αύριο Κυριακή διεξάγονται η 7η και η 8η αγωνιστική.

Σήμερα μεταδόθηκαν ζωντανά στο διαδίκτυο οι αγώνες ΑΕΚ-ΑΣ Πέρα, ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-ΑΕΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (από την Α1 ανδρών), Σάρισες-Παναθηναϊκός, Σάρισες Φλώρινας-ΑΕΚ (από την Α1 γυναικών) και αύριο θα μεταδοθούν τα παιχνίδια της Α1 ανδρών ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης στις 11:00 και ΑΟ Ταταύλα-ΟΕΑ Ρεθύμνου στις 14:00. Το λινκ του κυριακάτικου live streaming 2023-24 A1 Men Live streaming 2 games 07/01/2024, 11:00 – 17:00.

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα της ημέρας από το ΣΕΦ:

Στην Α1 ανδρών:

ΑΕΚ-ΑΣ Πέρα Αθηνών                   3-4

ΑΣ Πέρα-ΟΕΑ Ρεθύμνου                 1-4

Παναθηναϊκός-ΟΕΑ Ρεθύμνου          4-1

ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-ΑΕΚ                 2-4

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΑΟ Ταταύλα            4-3

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός                       2-4

Στην Α1 γυναικών:

ΓΑΟ Πειραιά-ΑΕΚ                          0-4

ΑΣΕΑ Καβάλας-Πέρα Αθηνών          1-4

Σάρισες Φλώρινας-Παναθηναϊκός     2-4

Ολυμπιακός-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης       4-0

ΓΑΟ Πειραιά-Παναθηναϊκός             0-4

Πέρα Αθηνών-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης    4-1

Σάρισες Φλώρινας-ΑΕΚ                  3-4    

ΑΣΕΑ Καβάλας-Ολυμπιακός            0-4

Στην Α2 ανδρών:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά  3-4

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΣ Ίφιτος Πατρών                       4-2

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-ΓΑΣ Ελευσίς                         0-4

ΔΑΟ Ταύρου-ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας                  4-0

ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας-ΓΑΣ Ελευσίς                  1-4

ΑΣ Ίφιτος Πατρών-ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας 4-1

ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά     0-4

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΔΑΟ Ταύρου                               2-4

Στην Α2 γυναικών:

Φοίνικας Αγίας Σοφίας-ΠΚΔ Ταύρου 2-4

ΠΚΔ Ταύρου-ΑΟ Ταταύλα                         4-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. Παναθηναϊκός                 12

2. Ολυμπιακός                    11

3. Πέρα Αθηνών                 10

4. ΑΕΚ                              9

——————————————————–

-. ΟΕΑ Ρεθύμνου                9

6. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης           8

7. ΑΟ Ταταύλα                   7

8. Άρης Νικαίας                   6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. Ολυμπιακός                    16

2. ΑΕΚ                              15

3. Παναθηναϊκός                 14

4. Πέρα Αθηνών                 13

———————————————————

5. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας   11

6. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 10

7. ΑΣΕΑ Καβάλας                9

8. ΓΑΟ Πειραιά                   8

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 8 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΟ ΔΑΟ Ταύρου              15

2. ΑΣΕΑ Καβάλας                14

3. ΓΑΣ Ελευσίς                   13

-. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας         13

———————————————–

5. ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας   12

6. ΑΣ Ίφιτος Πατρών           11

7. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας   9

-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης          9

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                       ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΟ Άρης 2006                12

2. ΔΑΟ Ταύρου                   10

3. ΑΟ Ταταύλα                   9

-. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά  9

—————————————————

5. ΟΑ Χανίων                     8 (σε 5 αγώνες)

-. ΠΚΔ Ταύρου                   8 (σε 5 αγώνες)

7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7

-. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας   7

                                      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Related posts

Στην Ισπανία θ’ αγωνιστεί και για το Europe Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός ΑΟ

ΑΕΚ: Μέσα ο Λιβάι Γκαρσία για ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Βίντα

Ιμπραχίμοβιτς: “Αν ζούσε ο Ραϊόλα, μάλλον θα συνέχιζα να παίζω, γιατί θα ήθελε την προμήθειά του”