offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλμπουενά: “Παίξαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ”

Κοινοποίηση

υμπιακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να αγωνίζεται βασικός έπειτα από πολλούς μήνες.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε με την καρδιά του πρωταθλητή και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι εδώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:
Για το ματς: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ομάδα, είδα τον Ολυμπιακό που θέλω να βλέπω, μία ομάδα που ξέρει πώς να φερθεί στο παιχνίδι. Κάναμε μία νίκη που αξίζαμε με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλο που στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί τις τελευταίες ώρες έχουμε περάσει από αλλαγές. Αυτή την στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας”.

Τι θεωρεί ότι είναι αυτό που άλλαξε και ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη νίκη: “Δείξαμε ένταση στο παιχνίδι μας, έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτό που συνέβη στο πρώτο μέρος ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε, αξίζαμε 3-4 γκολ, ωστόσο χάναμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε και να επιμείνουμε, χρειάζεται δυνατό χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που έμειναν πιστοί στο πλάνο. Στο β’ μέρος συνεχίσαμε με την ίδια ένταση και ανταμειφθήκαμε”.

Για το αν αυτή η νίκη είχε καρδιά πρωταθλητή: “Πραγματικά παίξαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, με δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότητα, όπως έχουμε συνηθίσει τον Ολυμπιακός. Φέτος, δεν το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό, όμως ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ και το δείξαμε. Απομένουνε επτά αγωνιστικές έως το τέλος, πρέπει να το κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και προφανώς ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, όμως είμαστε εδώ και θα το προσπαθήσουμε”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Μπενζεμά: “Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες”

Η επόμενη ημέρα των Μιλγουόκι Μπακς: Ο προπονητής, τα συμβόλαια, οι ανάγκες κι ο Αντετοκούνμπο

ΓΣΠ: Αυτή είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet