offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Συνάντηση Τούχελ – Κέιν στο Λονδίνο με φόντο την πιθανή μεταγραφή του στους Βαυαρούς

Κοινοποίηση

Η Μπάγερν συνεχίζει το πρέσινγκ στον Χάρι Κέιν με στόχο να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, με την Bild να αποκαλύπτει πως ο Τούχελ είχε συνάντηση στο Λονδίνο με τον επιθετικό της Τότεναμ.

Η Τότεναμ εμφανίζεται αταλάντευτη όσον αφορά στον Χάρι Κέιν, τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωριστεί τον ηγέτη της, ωστόσο η Μπάγερν εμφανίζεται την ίδια ώρα αποφασισμένη να παίξει μέχρι τέλους όλα τα χαρτιά της.

Και αυτό γιατί ο φορ των σπιρουνιών και κάπτεν της εθνικής Αγγλίας συνιστά το βασικό στόχο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ενόψει της νέας σεζόν, με τους Βαυαρούς να επιστρατεύουν μέχρι και τον Τόμας Τούχελ για να έρθουν πιο κοντά στον δεινό στράικερ.

Όπως αποκάλυψε η “Bild”, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και νυν της Μπάγερν είχε συνάντηση με τον Χάρι Κέιν στο σπίτι του στο Λονδίνο, με σκοπό να συζητήσουν οι δύο άνδρες το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην “Allianz Arena” αυτό το καλοκαίρι.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε μάλιστα πως ο Κέιν εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το σενάριο, εκφράζοντας την επιθυμία του να διεκδικήσει αλλά και να κατακτήσει το Champions League με τους πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ντέμης Νικολαΐδης για το ταξίδι στο Βελιγράδι: “Υπερήφανοι ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως ΑΕΚτζήδες”

Ίντερ Μαϊάμι: Η μεταγραφή του Μέσι έφερε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της

Η Ρεάλ στον τελικό μετά από παράταση-θρίλερ